Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BOARD JAHORINA, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 39 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL BOARD JAHORINA, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 39 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Board hotel je edennovejših hotelov na Jahorini, ki je zgrajen v gorskem stilu s panoramskimpogledom na gozdna območja. Nahaja se v središču turističnega kompleksa nanadmorski višini od 1550 metrov in približno 100 metrov do prve žičnice in skilifta.


Vse sobe so opremljene s sodobnim pohištvom, v rdečih in bežodtenkih. Vključujejo telefon, televizijo, mini bar ter kopalnico z brezplačnimtoaletnim priborom, s sušilcem za lase in copati. Nekatere sobe imajo tudibalkon. Na javnih površinah je na voljo brezplačen brezžični internet.


V hotelski restavraciji s kaminom strežejo lokalne in mednarodnejedi, v baru pa lahko uživate v bogati izbiri pijač. Wellness ponuja masaže,savne, parne kopeli in notranji bazen. Brezplačno in na zahtevo so na voloizposoja koles ter storitev likanja in pranja perila.Trgovina z živili je oddaljena 250 m, igrišča za tenis inkošarko pa so približno 50 m stran.

Hotel ponuja tudi brezplačno parkirišče. 


Avtobusno postajališče se nahaja v mestu Pale, 12 km stran, najbližjaželezniška postaja pa je v 28 km oddaljenem Sarajevu. Do sarajevskega letališčaje 30 km. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.