Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Praga: 2-dnevni izlet v zlato Prago le 73,90 €

Praga: 2-dnevni izlet v zlato Prago le 73,90 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pragi že stoletja pravijo Zlato mesto ali mesto tisočerih zvonikov. Sijajna gotska arhitektura, zasanjana nabrežja reke Vltave, ki ji je postavil zvočni spomenik slavni skladatelj Smetana, veličastni Hradčani, kjer je pustil svoj...


      
Kaj ponudba vključuje?
2-dnevni organizirani izlet v zlato Prago z agencijo GoHolidays.prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ, MB ali CE),1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC v hotelu 3* (npr. Juno 3*, AO Strižikov 3*, Globus hotel 3* ali podobnem),cestne pristojbine in parkirnine,zunanji ogledi po programu,slovensko turistično spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta,osnovno nezgodno zavarovanje.Odhodi iz Ljubljane, Celja in Maribora.Na voljo 2 termina odhoda: Termin 1:Potrdilo o akcijski ceni velja za datum: od 26.8. do 27.8.2017.Le 73,90 €, namesto 99 €!Termin 2: Potrdilo o akcijski ceni velja za datum: od 23.9. do 24.9.2017.Le 73,90 €, namesto 105 €!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 24.9.2017.Termin izleta: od 26.8. do 27.8.2017.od 23.9. do 24.9.2017.Opis ponudbe
Pragi že stoletja pravijo Zlato mesto ali mesto tisočerih zvonikov. Sijajna gotska arhitektura, zasanjana nabrežja reke Vltave, ki ji je postavil zvočni spomenik slavni skladatelj Smetana, veličastni Hradčani, kjer je pustil svoj pečat tudi naš mojster Plečnik in romantične uličke starega mesta in Male Strane pritegnejo množice turistov iz vsega sveta. Bogato in raznovrstno nočno življenje ter svetovljanski utrip zadovoljijo še tako zahtevne goste vseh generacij! Pozno poletje, ko je vreme stabilno in pomladna najhujša turistična gneča mine, je pravi čas za obisk večne lepotice!
Prvi danOdhod avtobusa iz Slovenije ob 1.00. Vožnja mimo Dunaja proti Češki. V zlato mesto bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah. Čas za raziskovanje mestnega vrveža, ki mu dajejo pečat poulični umetniki, obiskovalci iz vsega sveta, dišeče klobasice in inovativni prodajalci vstopnic na različne predstave. Brez prave praške krače ali klobasic pač ne bo šlo... Najprej se bomo podali na sprehod po starem delu mesta, kjer bomo videli znameniti Vaclavov trg, simpatičen Staromestni trg z znamenito Astronomsko uro, spomenik Janu Husu in legendarno Tynsko cerkev. Po zaviti in slikoviti Karlovi ulici se bomo odpravili do najlepšega mostu na svetu Karlovega mosta in se čudili prelepem pogledu na veličastne Hradčane na nasprotni strani reke Vltave. Morda bomo naredili spominsko fotografijo pred kipom Jana Nepomuka ali prislunili najbolj znani skladbi Bedricha Smetane – Vltava, ki jo bo igral kateri izmed glasbenikov na mostu. Prosti čas za kosilo, samostojne oglede ali skoraj obvezen vrček okusnega češkega piva. Pozno popoldne sledi namestitev v hotelu. Nočitev.
Malce več o Pragi si lahko ogledate TUKAJ.
Drugi dan Po zajtrku se bomo odpravili v mestno pristanišče ter se vkrcali na eno izmed ladjic (doplačilo). Mesto bomo spoznali še na enourni panoramski vožnji, kjer boste imeli možnost fotografiranja Karlovega mostu in Hradčanov iz verjetno najboljše perspektive. Prosti čas za zadnje nakupe. Malo po poldnevu se lahko odpravite z nami na Praški grad oz. Hradčane, ki velja za največjega na svetu(doplačilo). Sprehodili se bomo po vseh dvoriščih, opazovali menjavo straže, videli predsedniško palačo, vstopili v osrednjo češko cerkev sv. Vida, ki je prava gotska mojstrovina in se čudili pravljični Zlati ulički – v eni izmed tamkajšnjih hišic, je svoja dela nekaj časa ustvarjal tudi veliki pisatelj Franz Kafka. Pečat je gradu pustil tudi naš veliki mojster Jože Plečnik. Popoldne bomo Prago zapustili se podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli kakšno urco po polnoči.
Plačajte le 11,10 €  in pridobite potrdilo o akcijski ceni. 2-dnevni izlet v zlato Prago, za 1 osebo, vas bo stal že od 73,90 €, namesto 99 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Švica in Milano: 2-dnevni organiziran izlet v Švico in Milano že od 89 €
Opombe
Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 24.9.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 62,80 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto in čas odhoda: Ljubljana (Dolgi most) ob 1.00, Celje (parkirišče pred dvorano Zlatorog) ob 1.55 ali Maribor (avtobusna postaja) ob 2.45.Odhod iz posameznega vstopnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Možna doplačila: zagotovitev enoposteljne sobe 20 €/osebo, ogled gradu Hradčany z lokalnim vodnikom v hrvaškem jeziku ter vstopnino 19 €/osebo, plačilo neposredno pri ponudniku,1-urna vožnja z ladjico po Vltavi 10 €.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.