Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabne 8-dnevne POČITNICE v Apartmajih Žana**** za do 4 osebe v FAŽANI - V TOP SEZONI od 2.7. do 1.9.2017

Nepozabne 8-dnevne POČITNICE v Apartmajih Žana**** za do 4 osebe v FAŽANI - V TOP SEZONI od 2.7. do 1.9.2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite odlične 8-dnevne počitnice na morju v Apartmajih Žana****, ki so od morja oddaljeni le 400 m! Izbirate lahko med termini v TOP SEZONI - od 2.7. do 1.9.2017. Ponudba vključuje kar 4 osebe, tako da lahko s seboj odpeljete celo družino ali pa se tja odpravite s prijatelji!
Sodobno opremljeni Apartmaji Žana**** se nahajajo v Fažani, v mirnem predelu mesta. V njih boste našli spalnico z zakonsko posteljo, dodatno posteljo, ločeno dnevno sobo, jedilnico s kuhinjo in teraso. Apartmaji so klimatizirani, na voljo pa vam bodo tudi sušilnik za lase, TV, hladilnik, SAT TV, internetni dostop in parkirno mesto.
FAŽANA
V bližni Fažane boste našli Nacionalni park Brijuni (6,5 km), ogledate si lahko tudi areno v Puli (5,8 km). Fažana je izjemno obiskana in pohvaljena turistična destinacija. Panoramski razgled s fažanske obale prikazuje slikovito identiteto Fažane, od ribiškega pristanišča, rive polne kavarn in restavracij, domačnosti do živahnosti lucije.
ISTRA - Modro morje, bel kamen in zelena notranjost je tipična barvna shema Istre, največjega Hrvaškega polotoka. Nsprotje njene modrine je zelena notranjost in akropolsko mestece PULA, največje mesto na Istrskem polotoku, ki ponuja raznolikost in veliko zanimivosti za ljubitelje kulture. Pula ima bogato, kar tri tisoč let staro preteklost, ki je razvidna v vsakem koraku, ki vodi v staro mestno jedro. Začne in konča se z rimskim amfiteatrom Areno. Na sprehodu skozi Pulo boste opazili številne spomenike rimske arhitekture: slavolok iz 1. stoletja pred našim štetjem, Hercules in Dvojna vrata, Avgustov hram in majhno rimsko gledališče v središču mesta. Posebno doživetje pa boste našli med počitkov na glavnem mestnem trgu Forum, ki svojo funkcijo zbiranja množic opravlja že iz časa cesarja Avgusta.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.