Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

12-mesečni ONLINE TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA BLC4U s teorijo in navodili v SLOVENSKEM jeziku

12-mesečni ONLINE TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA BLC4U s teorijo in navodili v SLOVENSKEM jeziku

98%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Osvojite znanje angleškega jezika na najbolj enostaven način!
Priklopi se na ONLINE 12-mesečni tečaj angleškega jezika s teorijo in navodili v SLOVENSKEM JEZIKU!
Angleščina je mednarodni jezik, ki nam odpira vrata v svet. Znanje angleškega jezika vam bo prišlo vedno prav, v službi, na fakulteti, na potovanjih in še in še. In zato, ker vemo, kako pomemben je danes angleški jezik, imamo za vas odlično ponudbo po zbiti ceni, kjer se boste naučili profesionalne angleščine kar v objemu svojega doma.
Znanje angleškega jezika je postala nuja vsakega posameznika. Na delovnem mestu, za razumevanje oddaj, filmov, serij, za sporazumevanje s tujci, praktično na vsakem koraku se vam lahko zgodi, da bodo od vas pričakovali, da se znate v angleščini vsaj osnovno sporazumeti. En kupon iz današnje ponudbe velja za eno stopnjo tečaja. Izberete lahko stopnjo, ki vam najbolj ustreza ali pa si kupite več kuponov in svoje znanje nadgradite do odličnosti!
Prednosti
Vi izbirate kdaj boste imeli predavanja in tako prilagodite vaše obveznosti tečaju. Ni vam treba iskati parkirišča in porabljati bencina, ker se samo prestavite iz kuhinje v delovno sobo. Največja prednost pa je v tem, da so vsa navodila in teorija v slovenskem jeziku!
Kako poteka študij?
Učenje angleškega jezika poteka preko vzpostavljene internetne platforme, ki deluje že vrsto let in je preizkušena ter zato tudi varna in vam omogoča, da se iz svojega naslonjača lahko naučite svetovnega jezika. On-line študij angleščine bo ravno tako aktiven kot običajni tečaji. Deležni boste aktivnega sodelovanja, vaj in pogovorov v angleščini!
Obiskujte tečaj angleškega jezika kar iz objema lastnega doma. Postanite priden učenec in se naučite angleškega jezika še danes! Prednost tečaja je tudi, da imate v slovenščini vsa navodila, razlage in slovnico, tako, da boste res lahko vse razumeli in se čim bolje naučili angleščino. Pred začetkom tečaja boste opravili kratek test, preko katerega boste določili vašo trenutno stopnjo znanja. Na podlagi te pa se boste lažje odločili, s katero stopnjo boste začeli tečaj.
Zagrabite odlično priložnost in osvojite znanje angleščine!
BLC4U Slovenia je za vas pripravil predstavitveni videoposnetek:
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.