Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2-dnevna POLETNA SPROSTITEV za 2 osebi v Hotelu Phoenix****, najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu + bogat Buffet zajtrk + 120-minutno koriščenje romantičnega ambienta v Wellness & SPA oazi (kuponi so unovčljivi do 20.07.2017)

2-dnevna POLETNA SPROSTITEV za 2 osebi v Hotelu Phoenix****, najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu + bogat Buffet zajtrk + 120-minutno koriščenje romantičnega ambienta v Wellness & SPA oazi (kuponi so unovčljivi do 20.07.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Za lep začetek poletja se odpravite v Zagreb in s svojo drago ali dragim preživite romantičen vikend v najbolj romantičnem zagrebškem hotelu - Hotelu Phoenix ****. Izkusite bogato kulturo in raznoliko arhitekturo, vse skupaj zapakirano v enkratno idilično romantično vzdušje!
Kuponi so unovčljivi v obdobju do 20.7.2017.
Mogoče potrebujete počitek, oddih ali pa načrtujete romantični vikend? Oddih v Hotelu Phoenix**** Zagreb je kot nalašč za romantično razvajanje v dvoje in vam bo za vedno ostal v lepem spominu.
Ponudba zajema 2-dnevni oddih z eno nočitvijo v dvoposteljni sobi. Zjutraj boste pogoščeni z bogatim buffet zajtrkom za 2 osebi, dan pa boste lahko izkoristili in preživeli v luksuznem Wellness & SPA centru hotela Phoenix, kjer boste imeli na voljo koriščenje finske savne, hidromasažnega bazena (temperatura vode 35°C, ima vodno in zračno masažo ter svetlobno terapijo), bazena s plavanjem proti toku (temperatura vode 28°C), prostora za sproščanje ob prijetni glasbi in koriščenje kopalnega plašča ter copatov. V času bivanja boste imeli ves čas na voljo brezplačni dostop do interneta in zagotovljeno brezplačno parkirno mesto.
Romantično vzdušje in ljubezen v zraku! Izkoristite to izjemno ponudbo in uživajte v oddihu za dva!
​Izkoristite vse dobrote in ugodnosti, ki jih nudijo v hotelu Pheonix****, predvsem Wellness & SPA oaze, ali pa se sprehodite živahnih ulicah Zagreba. Uživajte v skoraj pozabljenih zagrebških specialitetah ali pa si privoščite zagrebško rezino, brez katere skoraj ne smete preživeti obiska Zagreba. Priporočamo, da se odpravite tudi na ogled Muzeja prekinjenih ljubezni (vstopnina doplačilo).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.