Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Paket 5 ANTI-CELULITNIH obližev za TREBUH MYMI Wonder Patch + Poštnina je BREZPLAČNA

Paket 5 ANTI-CELULITNIH obližev za TREBUH MYMI Wonder Patch + Poštnina je BREZPLAČNA

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Povrnite si svojo samozavest z OBLIŽI za IZGUBLJANJE MAŠČOBE na TREBUHU - Slimming Belly Wonder Patch!
Obliži so popolnoma naravna metoda izgubljanja odvečne maščobe, izdelani so iz zelišč in rastlinskih izvlečkov. Uporaba je enostavna - obliž prilepimo na trebuh.
Aktivne sestavine:SOPHORICOSIDE je japonski izvleček drevesa, ji vsebuje močno sredstvo za boj proti debelosti in ki kuri maščobeKAPSACIN je ekstrakt čilija, ki uničuje celulit (razbija maščobne celice)KOFEIN uničuje celulit in vrača koži elastičnost in čvrstostKATEHIN preprečuje nalaganje maščobe na delih, kjer uporabljamo obližNEGATIVNI IONI izboljšano delovanje metabolizma in pospešujejo krvni obtok
S pomočjo obližev Mymi Wonder Patch se pospešeno kurijo maščobe, izločajo toksini iz telesa in posledično pride do izgube telesne teže in zmanjšanje obsega na želenih mestih.
Uporaba:
V paketu je 5 kosov obližev. En obliž deluje do 8 ur. Obliž se namesti na očiščeno in suho kožo. Iz obliža odlepimo zaščitno nalepko in ga namestimo na želeno mesto (trebuh). Priporočena uporaba je vsak drugi dan, med spanjem (od 6 - 8 ur). Obliža ne uporabljamo na poškodovani in vneti koži. Obliži so samo za zunanjo uporabo, zaradi tega ni tveganja neželenega učinka.
Obliži so klinično preizkušeni in odobreni s strani uradnega laboratorija iz New Jerseya in organizacije FDA. Obliži so brez konzervansov in parabenov.
Priporočilo:
Ob prisotnosti športnega udejstvovanja in zdrave prehrane, so rezultati uporabe obliža Mymi Wonder Patch še učinkovitejši.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.