Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

15-urni intenzivni KONVERZACIJSKI TEČAJ RUSKEGA JEZIKA v Ljubljani

15-urni intenzivni KONVERZACIJSKI TEČAJ RUSKEGA JEZIKA v Ljubljani

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Želite spoznati rusko kulturo, razširiti svoje znanje ter odpreti vrata novim priložnostim? Potrebujete ruščino za sproščeno komuniciranje s poslovnimi partnerji? Načrtujete potovanje v Rusijo ali druge dežele bivše Sovjetske zveze? Udeležite se 15-urnega intenzivnega konverzacijskega tečaja ruščine v Zavodu Ruski Svet!
Znanje ruskega jezika, ki ga govori več kot 270 milijonov ljudi, vam bo odprlo vrata v prostranstvo Ruske Federacije in vseh držav bivše Sovjetske zveze. Za vas smo v Zavodu Ruski Svet pripravili intenzivni poletni tečaj ruščine, na katerem se boste z osnovami ruskega jezika spoznali v samo dveh tednih.
 Ruščina na začetni stopnji je namenjena popolnim začetnikom.Naučili se boste osnov slovnice, rusko abecedo in cirilico.Spoznali boste samostalnike, pridevnike in glagole ter tako osvojili okrog 1.200 ruskih besed.Po zaključku tečaja boste znali brati in razumeli lažja besedila z uporabo slovarja.Prav tako boste lahko pridobljeno znanje že uporabljali za pisanje preprostejših besedil in neuradnih pisem.
Omogočeno vam bo razumevanje od 30 do 40 odstotkov ruske vsakodnevne konverzacije in sporazumevanje v situacijah, v katerih se boste znašli najpogosteje. V Zavodu Ruski Svet vas bodo poučevali izkušeni učitelji z izobrazbo ustrezne smeri, med katerimi je večina naravnih govorcev ruščine. Pred začetkom tečaja se lahko udeležite brezplačne svetovalne ure in se o strokovnosti naših učiteljev prepričate tudi sami.
Izkoristite svoje poletje in osvojite pogovorne osnove ruščine!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.