Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Lukov dom na Kopah 3*: 3 dni v naravi z vključenim polpenzionom le 99 € za 2 osebi. Na voljo tudi ponudba z vstopom v gorski wellness!

Lukov dom na Kopah 3*: 3 dni v naravi z vključenim polpenzionom le 99 € za 2 osebi. Na voljo tudi ponudba z vstopom v gorski wellness!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Med poletnimi počitnicami se napolnite z energijo in izkoristite super ceno za oddih na Kopah, ki vključuje namestitev v Lukovem domu s polpenzionom, v najboljših sobah 1. kategorije s kopalnico že od 99 €, namesto 198 € za 2...


         
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v sobi s kopalnico v Lukovem domu  3* na Kopah za 2 osebi,           2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi.Vodena jutranja telovadba.Voden pohod do Ribniške koče ali do 13 energetskih točk na Veliki Kopi .Ogled humoristične predstave Holcerija!Uživanje ob Petelinjem jezeru .Uporaba zunanjih športnih igrišč .Sproščujoči sprehodi in pohodi po grebenu zahodnega Pohorja z nepozabnimi grebeni .Dodatna tedenska ponudba po planu Lukovega doma (ob doplačilu): - animacije za otroke, - pohod z bioenergetikom, - voden pohod na Ribniško kočo in do Ribniškega jezera, - voden nočni pohod, - kino pod zvezdami, - možnost pečenja na ognju,- Holcerija,- humoristični šov,- vodena jutranja telovadba NOVO NA KOPAH: - plaža pri Petelinjem jezeru (nad 1400 m.n.v.), - Holcerčkova pravljična dežela, - Igrišče za odbojko na mivki.En otrok do 5,99. leta BREZPLAČNO.*Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2017.Na izbiro 3-dnevni oddih s polpenzionom z vključenim vstopom v gorski wellness ali brez vstopa v wellness:3 DNI za 2 osebi (brez vstopa v wellness) - 50%:2x nočitev za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi.Le 99 €, namesto 198 € za 2 osebi!3 DNI za 2 osebi  z vključenim vstopom v GORSKI WELLNESS -50%:2x nočitev za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi,1x vstop v gorski wellness za 2 osebi,Le 128 €, namesto 256 € za 2 osebi!Opis ponudbe
Naj bo vaše poletje aktivno in s polno pozitivne energije! Predlagamo, da svoje baterije napolnite na Kopah, saj ponudba vključuje vse elemente osvežitve vaše energije.
Ponudba vključuje nastanitev v Hotelu Luka 3*, s polpenzionom. Zjutraj se boste zbudili naspani in lahko odšli na organizirano jutranjo telovadbo. Pripada  vam tudi en vstop v gorski wellness.V sklopu Lukovega doma je wellness center s 5 savnami, Kneippovo kopeljo in Alfa sfero. Za popolno sprostitev so vam na voljo: turška savna, bio savna, finska savna, infrardeča savna, Kneippova kopel ter Alfa sfera za popolno sprostitev misli.
Lukov dom je prijazen in domač namestitveni objekt v neokrnjeni naravi Slovenjgraškega Pohorja. Odlikujejo ga kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center ter izjemna lokacija z nepozabnim razgledom.
V Mestoidej ponudbi so sobe s kopalnico: prostorne in funkcionalno opremljene sobe s kopalnico, ki nudijo popolno udobje. Opremljene so z LCD televizijo in s sušilcem za lase.
Namestitev v Lukovem domu je odločitev brez tveganja, da bi odhajali nezadovoljni, saj se bo osebje v vseh pogledih trudilo za vaše dobro počutje.
Naravne lepote turističnega centra Kope, dobri pogoji za rekreacijo, zabava in domače vzdušje ter vsa pozornost prijaznega osebja vas bodo prepričali, da se boste na Kope radi vračali.
Plačajte le 20 € (3 DNI - brez vstopa v wellness) ali 26 € (3 DNI z vključenim vstopom v GORSKI WELLNESS) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v čudoviti naravi z vključenim polpenzionom, za 2 osebi, že od 99 €, namesto 198 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 02 88 39 850 ali na rezervacije@kope.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Razborca 65, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu.Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni po predhodnem dogovoru s hotelom.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:79 € (3 DNI - brez vstopa v wellness) ali 102 € (3 DNI z vključenim vstopom v GORSKI WELLNESS).Doplačila:Turistična taksa: 0,73 € oseba/dan, 0,37 € otrok/dan.*Otroška doplačila in popusti:Otroci do 5,99. leta brezplačno,otroci od 6. do 14. leta imajo 30% popust.Dodatni dan: 20 € ,dodatno ležišče: 10 €.Prijava: 16:00, odjava: 10:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Luka 3* Kontaktni podatki: 02 88 39 850 ali na rezervacije@kope.si Lokacija ponudnika: Razborca 31, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.