Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL OPATIJA, Opatija, Hrvaška - 361 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

HOTEL OPATIJA, Opatija, Hrvaška - 361 EUR - 4x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Opatija se nahaja na vzpetini sredi slikovitega mesteca z enakim imenom. Okrožen je z idiličnim parkom,  od znamenitega obalnega sprehajališča cesarja Franca Jožefa pa je oddaljen le nekaj minut hoje. V neposredni okolici hotela je idilični park Angiolina, ki vabi na sprehod med eksotičnim drevjem in rastlinjem.


V hotelski restavraciji Vienna  poskrbimo, da preživite vaš dan  v elegantnem ozračju z vrhunskimi mednarodnimi in lokalnimi specialitetami. Izbirate lahko tudi med vrhunskimi mednarodnimi in lokalnimi vini. Vsak gost bo v samopostrežnem bifeju prav tako lahko  sestavil sebi najljubši zajtrk.


Rezidenčen hotel v cesarsko kraljevskem slogu s svojimi notranjimi podrobnostmi priča o tej zanimivi preteklosti. Slikovit razgled  na morje in prvovrstne storitve sta dodatna razloga, ki govorita v prid hotela Opatija. 


Poleg lastnih teniških igrišč vam hotel Opatija ponuja tudi veliko wellness območje. V hotelskem zaprtem bazenu z morsko vodo se lahko primerno sprostite, poleg tega pa lahko uživate v eni izmed sproščujočih masaž. Gre za storitev, ki si jo radi privoščijo vsi gostje, tako na poslovnih kot tudi individualnih potovanjih. 


Hotel Opatija je že dolgo ena izmed osrednjih turističnih atrakcij  v Opatiji. Z arhitekturo iz konca  19. stoletja je Opatija središče riviere z najdaljšo turistično tradicijo na Hrvaškem. Okolica ponuja številne možnosti za  preživljanje vašega prostega časa. Izleti v bližnja narodna parka Plitvička jezera in Risnjak  ali v Benetke so uresničljivi brez težav. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.