Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA MIRCA, Mirca, otok Brač, Hrvaška - 1.828 EUR - 7x nočitev v Villi Mirca za do 7 oseb (najem celotne hiše), Uporaba zasebnega zunanjega bazena

VILLA MIRCA, Mirca, otok Brač, Hrvaška - 1.828 EUR - 7x nočitev v Villi Mirca za do 7 oseb (najem celotne hiše), Uporaba zasebnega zunanjega bazena

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Šarmantna hiša, idealna za družinski oddih ob morju, vas pričakuje v Mirci. Odmaknite se od vsakdanjega stresa in uživajte v intimnem luksuzu!


Villa Mirca se nahaja v mirnem mestu Mirca na Braču, v lepem zalivu, na posesti s 3000 m2, kjer lahko občutite vonj in okuse Mediterana. Primerna je za 6+1 oseb in se oddaja v celoti. Ta šarmantna hiša je idealna za družinski oddih, zagotovo pa vas bo očaral pogled na morje, ki ga nudi. Sestoji iz treh spalnic, od katerih imata dve zakonsko posteljo, ena pa ločeni ležišči, treh kopalnic, dnevne sobe, kuhinje in terase. 


Na razpolago je zunanje otroško igrišče, namizni tenis in velik zunanji zaseben bazen. Okoli bazena je na voljo 6 ležalnikov.


Hiša je opremljena z vsemi potrebnimi napravami, ki so potrebne za brezskrben dopust: satelitska TV, internet, pralni stroj, likalnik, likalna miza, sušilec za lase, hi-fi, DVD player, klima, sef, namizni tenis, vrtna garnitura, žar, zunanji kamin,; opremljenost kuhinje: hladilnik, zamrzovalnik, toaster, napa, mešalnik, pečica, keramična plošča, mikrovalovna pečica, kuhalnik za vodo, aparat za filter kavo, pomivalni stroj, pribor. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.