Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ŽENSKI PREGLED CELEGA TELESA za odkrivanje vseh sprememb v telesu - TUMORJI, CISTE, RAKASTA OBOLENJA, VNETE PROCESE, OSTEOPOROZE, OŽILJA, SRCA ŠČITNICE, DOJK, RODIL ter ostalega v Zavodu Zdravje v LJUBLJANI, MARIBORU ali IZOLI. Pregled...

ŽENSKI PREGLED CELEGA TELESA za odkrivanje vseh sprememb v telesu - TUMORJI, CISTE, RAKASTA OBOLENJA, VNETE PROCESE, OSTEOPOROZE, OŽILJA, SRCA ŠČITNICE, DOJK, RODIL ter ostalega v Zavodu Zdravje v LJUBLJANI, MARIBORU ali IZOLI. Pregled...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preventivni pregled za ŽENSKE VSEH STAROSTI, še posebej je priporočljiv za starejše od 40 let. Pregled je neinvaziven, neboleč in diskreten, BREZ SEVANJA in čakalne dobe!
Pregled poteka z medicinskim diagnostičnim aparatom, ki odkriva sumljive spremembe (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) do 5 let naprej. Pregledi se opravljajo v Zavodu Zdravje v ordinaciji v Ljubljani, Mariboru in Izoli in potekajo približno 50 minut.
Sodoben človek na Zahodu se je, na žalost, že davno nazaj oddaljil od celostnih diagnostičnih metod, pri katerih je temelj diagnostike temeljit pogovor bolnika na temo vzroka in posledic ter pregled fizičnega stanja bolnika z neinvazivnimi in zdravju neškodljivimi metodami!
V ordinaciji naš diagnostik – absolventka splošne medicine, preiskovanca diagnosticira z metodo diagnostičnega aparata Sensitiv Imago®. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja. Točnost diagnostike je 96% in sicer aparat zazna zelo natančno predstopnjo bolezni in bolezni v že obstoječi obliki. Vnetne procese, ciste, tumorje in rakasta stanja v telesu zaznava v zgodnji začetni fazi.
​Pregled zajema 6 pomembnih organskih sistemov:ščitnicarodiladojkesrceožiljeosteoporoza​​
Ob koncu pregleda sledi še posvet z diagnostikom.
​​
Z daljšanjem življenjske dobe je ženska v menopavzi lahko skoraj polovico svojega življenja. In težave ne nastopijo, ko izgubi menstruacijo, ampak že prej. Ženske imajo težave s srčno-žilnim sistemom, debelostjo, sladkorno boleznijo, boleznijo ščitnice, imajo uroginekološke težave, težave s kožo in videzom, s čustveno nestabilnostjo in pomanjkanjem libida. Tudi okostje in sklepi se začnejo starati že pri 30 letu, po 40 staranje samo še napreduje.
Danes zdravi, kaj pa jutri?
Namen preventivnega diagnostičnega pregleda je odkriti morebitna odstopanja od normalnega zdravstvenega stanja, ki pri posamezniku morda trenutno ne povzročajo nobenih bolezenskih težav in ta velja za zdravega. V resnici pa lahko skrita odstopanja pomenijo začetek sprememb, ki lahko sčasoma privedejo do zapletov in resno ogrozijo naše zdravje v prihodnjih letih ali desetletjih. Čeprav nas nič ne boli, je priporočljivo, da se za preventivni pregled odločimo preden nastanejo težave. Dejavnikov tveganja namreč ne moremo nikoli povsem izključiti, s pravočasnimi ukrepi in motivacijo pa imamo možnost povsem preprečiti nastajanje kasnejših bolezenskih stanj.
Kdo opravlja diagnostični pregled?
Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik – absolventka splošne medicine z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.
Ali ima diagnostični aparat certifikat?
DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden v skladu z EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530 CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena kot evropski model nove generacije Senstiv Imago®.
Zakaj izbrati nas?
Preiskovancem nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečine, varne in neinvazivne.
Gre za ordinacije srednje velikosti, kar je za preiskovance najbolj primerno in ugodno. V naših ordinacijah do vsakega preiskovanca  pristopimo individualno in brez hitenja, kar v velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče.
Oglejte si tudi:

Pregled celega telesa ZA MOŠKE


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.