Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Šport & wellness center Harmonija: 2x savnanje, 2x obloga za telo in 2x kosilo ali pica -35%

Šport & wellness center Harmonija: 2x savnanje, 2x obloga za telo in 2x kosilo ali pica -35%

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Razstrupite svoje telo tudi poleti! Sprostite se ob pomirjevalnih učinkih savnanja, očistite telo, duha in um ter sprostite mišice. Celodnevno savnanje v čudoviti oazi savn, obloga za vaše telo ter topel obrok za 2 osebi le 37 €,...


     
Kaj ponudba vključuje?
Neomejen vstop v svet savn za 2 osebi (finska, parna in infra rdeča savna, čaj, voda, sadje),obloga za telo za 2 osebi,dnevno kosilo** (glavna jed) ali 2x pica za 2 osebi.Obrok se postreže v restavraciji ali na zunanji terasi.Brezplačna izposoja brisač ob vstopu.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2017.*Opis ponudbe
Savna je namenjena očiščenju telesa, duha in uma ter sprostitvi mišic. Je idealen kraj za umiritev po napornem dnevu, kjer vas blažilna toplota sprosti in zapelje k počitku. Vse to vas ob prijetni glasbi, sproščujočih barvah in prijetni, prikriti svetlobi sveč, sprošča in pripravi na nove zmage.
Parno savno odlikuje ekstremno visoka relativna vlažnost ter temperatura zraka, ki očiščevalno vplivata na dihalne poti. Parna kopel revitalizira, vlaži in čisti naše dihalne poti, odpira kožne pore, omogoča prečiščevanje telesa in pospešuje prekrvavitev.
V finski savni telo najprej pregrejete, nato pa ohladite. Val toplote, ko po vročih kamnih polijete vodo, povzroči zelo intenziven občutek na meji bolečine, vendar je to najboljši način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha.
Učinki infra rdeče savne so hitrejše okrevanje po poškodbah, lajšanje bolečin, povečanje presnove, razstrupljanje, pospešena poraba kalorij, izboljšanje prekrvavljenosti, povečanje oskrbe možganov s kisikom, lepotilni učinki na kožo, regulacija imunskega sistema ter lajšanje stresa.
Ob savnanju idelano paše obloga telesa, saj razpre pore in pomaga pri čiščenju kože. Po oblogi bo vaša koža gladka in mehka.
Plačajte le 7,40 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Savnanje, obloga za telo in kosilo ali pica za 2 osebi vas bo stalo le 37 €, namesto 57,20 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 7,40 €, preostalih 29,60 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 040 888 021 ali 01 729 66 50.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Linhartova cesta 33, 1234 Mengeš.Ponudba velja za 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2017. Velja za obisk med 12. in 22. uro.Obvezna predhodna rezervacija zaradi poletnega delovnega časa za obratovanje sveta savn.**Dnevno kosilo se streže le od ponedeljka do petka od 11. do 16. ure, sobote in nedelje je na voljo pica,   Možnost doplačila za juho, solato  in sladico.   Obrok med tednom je možen med 11. in 16. uro.Potrdilo velja ob hkratnem koriščenju savn in obroka.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 29,60 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Center Harmonija Kontaktni podatki: 040 888 021 ali 01 729 66 50 Lokacija ponudnika: Linhartova cesta 33, 1234 Mengeš

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.