Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL, Rogaška Slatina, Slovenija - 192 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu

ATLANTIDA BOUTIQUE HOTEL, Rogaška Slatina, Slovenija - 192 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Neomejeno kopanje v notranjem hotelskem bazenu

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sodoben in razkošenhotel Atlantida Boutique se nahaja v dobro znanem zdraviliškem mestu RogaškaSlatina, le 200 m od osrednjega parka in Zdravilišča Rogaška. Ponuja spain wellness z notranjim bazenom, savno ter masažno kadjo, in restavracijos teraso in jedmi po naročilu.


Hotel je poimenovan po mitološkem otoku Atlantidi, ki jenajbolj znan po svojih domnevnih naprednih predzgodovinskih civilizacijah. Nipa mit, da je vse življenje na Zemlji izšlo iz vode in da so minerali virenergije za vse življenjske oblike. Lahko rečemo, da je sodobni luksuzni hotelAtlantida mit, ki je postal resničnost na najboljšem mogočem mestu. Hotel Bočje bil zgrajen na omenjenem mestu že leta 1933. Po celotni prenovi indograditvi leta 2016, je sedaj poimenovan Atlantida Boutique Hotel.


Sobe so sodobno opremljene in vključujejo satelitskotelevizijo z ravnim zaslonom. Nekatere nudijo sedežno površino za sprostitev ponapornem dnevu. Zasebne kopalnice so opremljene s kadjo ali prho in izdelki zaosebno nego. Za še večje udobje so na voljo kopalni plašči in copati.


Hotel ponuja zasebno parkirišče, sejne sobe, storitevkemičnega čiščenja in storitev pranja perila. V restavraciji si lahkoprivoščite posebne dietne menije, na zahtevo pa je na voljo tudi sobnapostrežba. Recepcija je odprta 24 h na dan.


V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, med drugimtudi v jahanju in kolesarjenju. Kolo lahko najamete v hotelu. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.