Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL BRACERA, Budva, Črna Gora - 528 EUR - 3x nočitev v standard double/twin sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

HOTEL BRACERA, Budva, Črna Gora - 528 EUR - 3x nočitev v standard double/twin sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pogrešate morje, svež morski zrak in sprostitev? V Budvi vas čaka luksuzni hotel Bracera, vaš Megabon pa je za vas pripravil odlično ponudbo.


Hotel Bracera 4* je nov, luksuzen hotel, ki je od morja oddaljen 150 m, od starega mestnega jedra Budve pa le 800 m. Razpolaga z 51 namestitvenih enot, od tega s 6 apartmaji (3 standardni in 3 apartmaji, ki zajemajo dvoposteljno sobo in skupno teraso), 12 Twin sob in 33 Double sob.  Ena soba je opremljena za osebe z zmanjšanimi gibalnimi sposobnostmi. Hotel ima tudi restavracijo s teraso, garažo za goste hotela, notranji bazen, finsko savno in parno kopel.


Hotel Bracera se lahko pohvali z vrhunsko ponudbo, ki jo ustvarja ekipa profesionalcev z dolgoletnimi izkušnjami v hotelirstvu in najbolj znanih mojstrov kulinarike, ki bodo naredili vse, da boste več kot zadovoljni. Ljubeznivo osebje recepcije vam je na razpolago 24 h na dan.


Medtem, ko ste v Budvi morate obiskati staro mestno jedro Budve, ki je edinstvena arhitekturna in urbanistična celota pa tudi mestno obzidje. Tu pa je še otok Sv. Štefan s slikovitimi trgi in cerkvicami, danes znan kot mondeno letovišče ali pa otok Sv. Nikola, poljudno imenovan tudi Havaji pri Budvi. Na koncu pa ne izpustite še Petrovca, prelepega mesteca, ki se nahaja približno na pol poti med Budvo in Barom. Gosti borovi gozdovi in oljčni nasadi, čisto morje in prelepe plaže vam bodo vsekakor napolnili baterije za nove življenjske izzive.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.