Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lepotni studio Dreams: HYDRA CLINIC - vlažilna nega obraza z dodanim ultrasonicom in cold hammerjem le 25,90 €

Lepotni studio Dreams: HYDRA CLINIC - vlažilna nega obraza z dodanim ultrasonicom in cold hammerjem le 25,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

HYDRA CLINIC je inovativna vlažilna nega obraza z dodanim ultrasonicom in cold hammerjem primerna tako za ženske kot za moške. Linija kozmetičnih izdelkov omogoča koži, da uspešno prilagaja količino vlage, ki jo potrebuje, glede na...


     
Kaj ponudba vključuje?
HYDRA CLINIC - inovativna vlažilna nega obraza z dodanim ultrasonicom in cold hammerjem.Linija HYDRA CLINIC aktivno deluje na naravne mehanizme vlaženja naše kože.Linija kozmetičnih izdelkov omogoča koži, da uspešno prilagaja količino vlage, ki jo potrebuje, glede na stopnje vlažnosti v okolju.Primerna za:kožo, ki ji primanjkuje vlage,kožo ki je izgubila prožnost,kožo s slabim tonusom,na splošno za vse tipe kože, ko je le ta dehidrirana in imamo na obrazu občutek zategnjenosti.Nega je primerna za ženske in moške.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Opis ponudbe
Linija HYDRA CLINIC aktivno deluje na naravne mehanizme vlaženja naše kože.
Linija kozmetičnih izdelkov omogoča koži, da uspešno prilagaja količino vlage, ki jo potrebuje, glede na stopnje vlažnosti v okolju. Primerna za:kožo, ki ji primanjkuje vlage,kožo ki je izgubila prožnost,kožo s slabim tonusom,na splošno za vse tipe kože, ko je le ta dehidrirana in imamo na obrazu občutek zategnjenosti.
Aktivne učinkovine:
LIPIDURE:svojo obliko prilagodi glede na vlažnost v okolju, deluje v skladu z naravnimi mehanizmi uravnavanja vlage v koži.
AQUAPHYLINE:pospešuje sintezo aquaporinov 3,vsebuje specifične beljakovine, ki omogočajo pretok treh milijard molekul vode v eni sekundi iz dermisa v epidermis,hkrati omogoča večjo vsebnost hialuronske kisline v epidermisu.
Rezultat nege je takojšnja navlaženost in prožnost kože, mehkoba, povrnjen tonus in sijaj. Izboljša se prekrvavitev in obogatenost s kisikom, ki naši koži povrne mladosten videz. Tako negovano kožo lažje pripravimo na soočenje z neželenimi vplivi iz okolja. Pri negi se uporabljajo aparaturne tehnike: ultrasonic in cold hammer.
Plačajte le 5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. HYDRA CLINIC - inovativna vlažilna nega obraza z dodanim ultrasonicom in cold hammerjem vas bo stala le 25,90 €, namesto 49 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 5 €, preostali znesek 20,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Lepotni salon Dreams: Depilacija celih nog le 14 €
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 051 690 787 ali info@dreams.si.Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Odpoved je veljavna 24 ur pred dogovorjenim terminom, sicer se upošteva, da je bil kupon unovčen.Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Delovni čas od ponedeljka do petka od 8h do 20h - samo po naročilu, sobote, nedelje in prazniki zaprto.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Lepotni studio Dreams Kontaktni podatki: 051 690 787 ali info@dreams.si Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.