Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTHOTEL PHARIA - ECONOMY SOBE, Hvar, Hrvaška - 157,50 EUR - 1x nočitev v Economy sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

APARTHOTEL PHARIA - ECONOMY SOBE, Hvar, Hrvaška - 157,50 EUR - 1x nočitev v Economy sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ko govorimo o Hvaru in aparthotelu Pharia, pomislimo na sonce, svetlobo in toplino, ki jo nudi svojim gostom.


Aparthotel Pharia se nahaja v mirnem zahodnem delu mesta Hvar, 50 metrov stran od morja in prodnate plaže. Od centra mesta ga loči 15 minut hoje ob morju. Aparthotel Pharia ponuja namestitev v sobah in apartmajih, ki so razporejeni v dveh zgradbah. Hotel predstavlja zanimivo mešanico standardnega in majhnega družinskega hotela.


Skupno 10 dvoposteljnih sob se nahaja v istem predelu kot recepcija, bar in družabni prostori hotela. V zahodni zgradbi se nahaja 11 apartmajev, ki so sestavljeni iz predsobe, kuhinje in jedilnice, dnevne sobe, splanice in kopalnice. Vse sobe in apartmaji imajo balkone. Da bi vaše bivanje bilo še prijetnejše, so vse sobe in apartmaje opremili s klimatskimi napravami, s satelitsko televizijo in z neposredno telefonsko linijo.


Prijazno osebje recepcije hotela Pharia vam je na razpolago 24 ur in bo z zadovoljstvom zadovoljilo vaše želje in potrebe.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.