Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

90-minutna PEDIKURA + PERMANENTNO LAKIRANJE nohtov v LCM Lepotilnem centru v Grosupljem (Kuponi so unovčljivi do 1.9.2017)

90-minutna PEDIKURA + PERMANENTNO LAKIRANJE nohtov v LCM Lepotilnem centru v Grosupljem (Kuponi so unovčljivi do 1.9.2017)

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkušena ekipa v centru LCM s pedikuro izboljša izgled vaših stopal in vas reši tegob, ki so vam jih prizadeli dolgotrajno stanje, hoja, nepravilna obutev ali pa premalo nege.
Čedalje več ljudi ima pri današnjem načinu življenja težave z nogami in stopali. Obremenitve, kot so dolgotrajno stanje in hoja po asfaltu, se še stopnjujejo s prekomerno telesno težo in nepravilno obutvijo. Redno negovane noge so pogoj za lahkoten in živahen korak. Zaupajte nam vaše težave s suho ali razpokano kožo, prekomernim potenjem, vraščenim nohtom ali kurjim očesom, da vam priskočimo na pomoč in vas rešimo težave.
90-minutna nega nog zajema pedikuro - toplo kopel z eterično soljo, krajšanje in oblikovanje nohtov, odstranitev otrdele kože na stopalih, solni piling z zelišči in nanos kreme za stopala. Da bodo vaša stopala videti res popolno pa je v ponudbo vključeno tudi gelish permanentno lakiranje (odstranjevanje že obstoječega laka je GRATIS).
Ne zamudite te izjemne priložnosti in pripravite svoja stopala na odprto poletno obutev!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.