90-minutno GLOBINSKO ČIŠČENJE in NEGA OBRAZA v Lepotnem centru LCM v Grosupljem (Kuponi so unovčljivi do 1.9.2017)

redna cena
41,00
popust
-54%
cena s popustom
18,90
Ponudba je že
POTEKLA


Poskrbite za svež in mladosten obraz - odpravite se v Lepotni salon LCM v Ljubljano, kjer bo za vas poskrbela izkušena ekipa LCM!
Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Nega vašo kožo očisti in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati. Nego kože v salonu prilagodijo tipu, stanju in željam stranke. Nega obraza se izvaja v umirjenem okolju, kar je zelo pomembno, saj nenazadnje prijetno okolje in dotik lagodno delujeta na stranko in s tem na kožo s čimer povečamo sprejemanje preparatov.
Ponudba zajema globinsko čiščenje obraza, ki traja okvirno 90 minut. V čiščenje in nego je vključeno odstranjevanje ličil, površinsko čiščenje kože, odstranjevanje odmrlih celic (piling), globinsko čiščenje, pomirjanje kože z visoko ferkvenco, masažo obrazo in masažo rok, izbiro primerne maske in nanos kreme.>

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Umarjeva ulica 2, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 2 DNI
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "90-minutno GLOBINSKO ČIŠČENJE in NEGA OBRAZA v Lepotnem centru LCM v Grosupljem (Kuponi so unovčljivi do 1.9.2017)"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

14 / 31
Slovenija

jutri

15 / 32
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust