Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KONOBA AKUSTIK, Sutomore, Črna Gora - 230 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

KONOBA AKUSTIK, Sutomore, Črna Gora - 230 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sutomore je eno najpopularnejših letovišč Črne Gore, ki jeznano po veliki plaži in bogatem nočnem življenju. Za vse, ki tudi na dopustune morete brez dobre zabave je to idealna kombinacija prelepe morske okolice,mediteranske in domače kuhinje, etno stila in vojvodinske tamburaške glasbe.  


S prvim tropskim jugom se prebudi tudi konoba Akustik vmestecu Sutomore. To je sezonska restavracija, ki je odprta od začetka junijado konca septembra in se nahaja na samem sprehajališču, le nekaj sto metrov odmorja. Predstavlja spoj stare beograjske "kafanske", tradicionalnevojvodinske, bošnjaške in črnogorske kuhinje pod okriljem prelepega etnoambienta, katerega osrčje je veliko ognjišče, nameščeno na sredinirestavracije, kjer se pred gosti pripravljajo specialitete kot so:"svadbarsko" zelje, telečji sač, krača in bosanski lonec. Innajpomembnejše za popolni užitek, vsak večer bodo novosadski tamburaši igralinajlepše "kafanske" pesmi. 


Nočno življenje v Sutomore je čudovito organizirano,tako da lahko zadovolji vse starosti od najmlajših (dnevne predstave zaotroke), družinski večeri v restavracijah z živo glasbo in na koncu so zanajstnike tu dobre diskoteke in tako imenovane folkoteke, ki začnejo obratovativ poznih večernih urah. Na sprehajališču je množica lokalov z živo glasbo, kiso na terasah poleg plaže. Terase so zaščitene od morskih valov s kamnitosteno, s katere lahko zaneseno opazujete romantične sončne zahode in uživate vokusnih večerjah v eni izmed številnih kvalitetnih restavracij.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.