UČINKOVITO POMLAJEVANJE OBRAZA Z SHR LASERJEM IN PILINGOM, 1 tretma! Salon Phyts v Ljubljani ali Kranju

redna cena
39,00
popust
-54%
cena s popustom
17,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba vsebuje: POMLAJEVANJE OBRAZA Z SHR LASERJEM IN PILINGOM, 1 tretmaLJUBLJANA-Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346Rok unovčenja: 1.9.2017Staramo se zaradi kronološkega staranja in zunanjih dejavnikov. Po mnenju dermatologov na staranje kože kar 90% povzročajo zunanji dejavniki: UV žarki, onesnaženje, cigaretni dim, napačna uporaba kozmetike, stres…
Pomlajevanje z laserjem:  SHR laser dovaja toplotno energijo globlje v kožo, kjer, spodbuja sintezo kolagena, ki koži daje elastičnost in čvrstost, je neinvazivni tretma, ki ne terja posebnega okrevanja ali počitka, izvaja se lahko po obrazu, vratu, dekolteju, klinični testi so potrdili varnost in učinkovitost metode.
Piling:  blagodejno vpliva na kožo:
odstrani nečistoče in odmrle celice,poveča dotok kisika,koža je po pilingu bolj sveža in gladka ter lažje diha.S pilingom odstranjujemo odmrle celice: koža se lažje obnavlja, rastlinske celice nežno luščijo kožo, sončnica kožo hrani, ilang-ilang pa pomirja.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

UGODNO
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "UČINKOVITO POMLAJEVANJE OBRAZA Z SHR LASERJEM IN PILINGOM, 1 tretma! Salon Phyts v Ljubljani ali Kranju"
Lokacija
Ljubljana

Ukmarjeva 2
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 4:42

7°C
Ljubljana

danes

6 / 14
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust