Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Posestvo Na Škaluc: Hiška med krošnjami dreves in zasebno razvajanje v podeželskem SPA-ju že od 149 €

Posestvo Na Škaluc: Hiška med krošnjami dreves in zasebno razvajanje v podeželskem SPA-ju že od 149 €

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

EKO hiška na drevesu, atrakcija na podeželski domačiji Na Škaluc, ponuja sanje med krošnjami, nebeški mir ter razkošno in neokrnjeno naravo. Nočitev v eko drevesni hiški, z vključenim zajtrkom ali polpenzionom, 2-urna zasebna...


          
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v EKO hišici na drevesu za 2 osebi,1x 2-urna zasebna uporaba podeželskega SPAja:finska savna na drva in masažna kad.Vključena uporaba kopalnih plaščev za 2 osebi,natikačev za v wellness za 2 osebi,komplet brisač.Brezplačno parkirno mesto.Turistična taksa.UGODNOSTI za goste Mestoidej:20% popust na kopalne karte (2 uri) v Thermani Laško in Rimskih Termah.30 % popust na izposojo električnega avtomobilčka Twizy.10% popust na vso hrano na Gradu Tabor Laško.50% popust na ogled rudnika svinčeve rude na domačiji Slapšak.Možnost organizirane ježe konj na domačiji Vesenjak v Laškem (doplačilo).Po predhodnem dogovoru je možno dobiti tudi vegetarijansko ali vegansko hrano (željo sporočite ob rezervaciji).Le 12 km od Thermane Laško in 15 km od Rimskih Term (lepa panoramska pot).Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.8.2017.Na voljo oddih z zajtrkom ali oddih s polpenzionom: 2 DNI za 2 osebi z zajtrkom:1x nočitev v EKO hišici na drevesu za 2 osebi,1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi.Le 149 €, namesto 220 € za 2 osebi! 2 DNI za 2 osebi s polpenzionom:1x nočitev v v EKO hišici na drevesu 2 osebi,1x polpenzion za 2 osebi.Le 179 €, namesto 250 € za 2 osebi! Opis ponudbe
Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Nekdanje veliko in trdna posestvo Na škaluc, je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo.
Posestvo Na Škaluc je družinsko vodeno in prav to je tisto, kar daje čar sami ponudbi. Gostoljubnost in prijaznost sta vrlini lastnikov, ki vas bodo z veseljem sprejeli v objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenjai. Posestvo je idealno za vse goste, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.EKO hišica visoko v krošnjah dreves je nova atrakcija na domačiji Na Škaluc. Romantično večerno vzdušje med krošnjami dreves, zagotavlja čarobno doživetje in sprostitev. Hišica je povsem lesena, tudi streha, ometi so iz gline. Domačnost daje hišici pohištvo, ki je izdelano iz cemprina, to je les visokogorskega bora, ki zelo diši in deluje tudi antialergijsko.
V hišici je prostora za 4 osebe. Hiško sestavlja glavni prostor, dodani prostor kot galerija, terasa in kopalnica s tušem. Hišica ima tudi dvojno pomožno ležišče. Dodatni ležišči sta dostopni z lestvijo. V hiški je poleti prijetno hladno, pozimi bo hiška ogrevana. Naj omenimo še, da je hiška opremljena tudi z mini barom, popito pijačo boste plačali ob odhodu. V sklopu apartmajske hiše imajo tudi točilnico, kjer se boste lahko okrepčali s pijačo po želji.
Oddih v hiški je prava izbira za tiste, ki želite sprostitev in razvajanje v čudoviti naravi med krošnjami dreves, spokojen mir ter izvrstno domačo hrano, pripravljeno iz lokalnih surovin.
Podeželski wellness je samostojna lesena stavba, tik za kozolcem. Od glavnega objekta s suitama, točilnico in jedilnico je oddaljen 25 m, od hiške v krošnjah pa je do njega le par korakov čez dostopni most.
V enovitem objektu je prostorna finska savna. Njena posebnost je, da jo greje peč na drva, ki poleg mehke toplote drv, oddaja pritajeno svetlobo plamena. Prasketanje drv s pogledom skozi panoramsko okno, odkoder vam pogled sega na pomirjujočo zelenilo okoliškega hribovja, zagotavlja v tišini savne popolno relaksacijo in sprostitev duha..
Ko je vročine dovolj, izstopite skozi steklena vrata v pokrito počivališče, z udobnima gugalnikoma v prostor s tušem, s toplo in hladno vodo, odtod pa na odprto teraso, kjer vas pričaka masažni bazen, z vodo ogreto na prijetnih 38C. Vaš mir ob pogledu na zvezdno nebo lahko zmotijo le naši jeleni, ki se v mraku večkrat pasejo v obori zgolj lučaj stran.
V ponudbi je vključeno tudi razvajanje v podeželskem wellnessu, ki je poleg domače gastronomije posebnost posestva, saj se boste savnali v prijetni bio savni na drva (zasebna uporaba) in uživali v zunanjem jacuzziju s pogledom na zvezdnato nebo. Popolna romantika v naravi!
NE PREZRI TUDI: Posestvo Na Škaluc 4*: SUITA, VIP zakup podeželskega SPA-ja in penina le 59 €Mestoidej kupci o ponudniku: »S ponudbo posestva Na Škaluc sem bila zelo zadovoljna. Prepričana sem, da se bom tja še vrnila. Z vašo pomočjo pa je to le še bolj dosegljivo. Hrana je bila odlična. Savna zanimiva. Sobe čiste in domače. Osebje prijazno in ustrežljivo. Same pohvale. S tako ponudbo lahko sledim vašemu sloganu: Pustite se razvajati.« -Ajda P., 8.2.2016
Mestoidej kupci o ponudniku: "Ja, sin in njegova novopečena žena sta bila zelo zadovoljna z bivanjem v hiški na drevesu-bivanje v hiški sta dobila za poročno darilo. Pri prihodu so ju zelo lepo pričakali-mladoporočencem primernem. Skratka vse najlepše o ponudniku.. ’’ -V. S., 15.11.2016
Plačajte le 27 € (2 DNI z zajtrkom) ali 32 € (2 DNI s polpenzionom) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Prestižni oddih med krošnjami v EKO hišici na drevesu že od 149 €, namesto 220 € za 2 osebi. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 051 355 422, 03 73 40 820 ali info@naskaluc.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Trobni Dol 33, 3271 Šentrupert.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.8.2017. Ponudba velja za 2 osebi.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate z gotovino neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:122 € (2 DNI z zajtrkom) ali 147 € (2 DNI s polpenzionom)Doplačila:*Otroška doplačila in popusti:Otroci do 6 let bivajo brezplačno, otroci od 6 do 12 let imajo 50% popust na znižano ceno.Romantična 3-hodna večerja ob kaminu 14 € na osebo.V hišici v krošnjah hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Prijava: 15:00, odjava: 11:00, možnost predčasnega prihoda ali kasnejšega odhoda, glede na razpoložljivost.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Posestvo Na Škaluc 4* Kontaktni podatki: 03 73 40 820, 051 355 422 ali info@naskaluc.si Lokacija ponudnika: Trobni Dol 33, 3271 Šentrupert 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.