Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI BANOVCI, Veržej, Slovenija - 110 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4-5 oseb, Uporabo posteljnine

APARTMAJI BANOVCI, Veržej, Slovenija - 110 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4-5 oseb, Uporabo posteljnine

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če iščete popolno lokacijo za družinski oddih, kjer boste, poleg odličnih apartmajev, lahko uživali v čudoviti okolici in se podali v Terme Banovci, potem so Apartmaji Banovci popolna izbira za vas in vašo družino! Megabon ponudba vključuje 2 nočitvi za do 5 oseb ter popust na kopalne karte v Termah Banovci! Izkoristite visok popust in se skupaj z družino odpravite na nepozabne počitnice.

Apartmaji so popolnoma opremljeni in klimatizirani ter ponujajo vse, kar potrebujete za sproščujoč družinski oddih. Na voljo vam je tudi uporaba razkošnega vrta, kjer lahko poležavate na ležalnikih, se družite in se resnično spočijete. Lokacija apartmajev je odlična tudi zaradi številnih možnosti, ki jih imate za raziskovanje okolice. Obiščite Otok ljubezni v Ižakovcih, ki lahko predstavlja odličen izlet s kolesi ali z avtom. Otok je obdan z rečnim rokavom in je znan po svojih naravnih lepotah, büjraškem muzeju, delujočem plavajočem mlinu na Muri, kulinarični in etno ponudbi in brodu, ki dnevno vozi čez reko.

Vsekakor pa priporočamo obisk bisera Prlekije - Jeruzalemska vinska cesta. 
Je biser in cesta, kjer vinogradi oblegajo hribe, kamor seže oko in kjer vsakemu človeku ali popotniku zastane dih ob lepotah vinogradniške mehko valovite pokrajine. Jeruzalem je z vinom in vinsko trto so zaznamovan že od pradavnine, tradicija vina in vinske trte pa se je bogatila in ohranila vse do danes. Na tem kosu sveta je narava bila zelo radodarna in poskrbela z vsem dobrim in lepim. Pokrajina čudovitih in čarobnih razgledov, živa spomladi, polna sonca in toplote poleti, v jeseni poskrbi za tisočere barv ter tiha in skrivnostna pozimi. Na poti lahko obiščete odlične gostilne, taverne, zidanice med katerimi je najbolj priznana 400 let stara zidanica Malek, v kateri vam bodo pomagali odkrivati bogato ponudbo vin Jeruzalemskih goric.

Terme Banovci se nahajajo le 4 minute sprehoda od Apartmajev Banovci Heric. Slovijo po tradicionalnih animacijskih programih, namenjenih zlasti družinam z otroki. V Megabon ponudbo je vključen tudi 20% popust na kopalne karte!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.