Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL JELKA, Zgornje Gorje, Slovenija - 80 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL JELKA, Zgornje Gorje, Slovenija - 80 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprehodite se do najlepših razgledov, počivajte ob ležanju v travi (pozimi v snegu), preprosto glejte v lepo modro nebo, sprehajajte se med visokimi smrekami in spoznavajte živali v njihovem naravnem okolju, zvečer pa se vrnite v varno udobje hotela Jelke. Lepo okolje in svež zrak vas bosta spremljala ves čas!

Pokljuka je zmeraj slovela po odličnih športnikih, idilični naravi in idealnih zimskih pogojih. Vse to boste lahko spoznali in doživeli v hotelu Jelka, kjer vam bomo omogočili različne športne aktivnosti. Pokljuka je glavni slovenski center teka na smučeh. Tek na smučeh je tista športna aktivnost, ki je ime Pokljuka ponesla tudi v svet, saj vsako leto organiziramo svetovni pokal v biatlonu. Tik poleg hotela Jelka se nahaja manjše smučišče, ki je idealno za začetnike in družine. Ob hotelu se nahaja izvrstna brežina za preizkušanje vaše igrivosti na sankah. V hotelu pa sanke tudi izposojajo! 

Pokljuka vas lahko popelje v gore ali po gozdnih poteh, povsod pa se boste naužili svežega zraka in narave. Zanimiva sprehajalna tura je obisk planine Laze, ogled kako tam delajo sir ter spoznavanje favne in flore (posebno pomladi in poleti). Planinska pot od Rudnega polja na Pokljuki do Uskovnice je lepa in prav nič naporna. Na Raspotju, kot domačini imenujejo križišče poti tik pred Uskovnico, pa boste našli točke s pozitivnim sevanjem, ki privabljajo vse več ljudi. Tako se je že kar lepemu številu točk v Sloveniji s sevanjem, ki blagodejno vplivajo na počutje in zdravje, priključila še Pokljuka.

Dvoposteljne sobe hotela Jelka so ovite les. Razgled iz sobe poteka na prelepe pokljuške gozdove ali dolino, ki poteka pod našim hotelom. V naših sobah vas bo prebudilo sonce in osvežil svež zrak. Na dotik lahko začutite, da smo pri opremljanju uporabili le najboljše in naravne materiale – dotaknite se lesa in začutili boste letnice. Počutite se del narave kar v svoji sobi.Omare so visoke in prostorne. Vsaka soba ima tudi svojo kopalnico. Kopalnice nekaterih mansardnih sobic imajo kopalno kad, druge tuš. Oprema v sobi: stojalo za prtljago, pisalna miza, LCD televizor udobni stol s klubsko mizico ali kavč in možnost uporabe wirelessa. V kopalnicah so tudi sušilci las. Postelje je moč na zelo preprost način razmakniti oz. združiti v eno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.