Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odganjalec škodljivcev PEST E-PROTECT MINI + BREZPLAČNA poštnina

Odganjalec škodljivcev PEST E-PROTECT MINI + BREZPLAČNA poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Znebite se nadležnih insektov in glodavcev na enostaven način, ne da bi vam bilo treba poklicati profesionalne odganjalce ali zapliniti svojo kuhinjo s strupenim plinom, ki škoduje vašim otrokom, vpliva na hrano in je nevaren za hišne ljubljenčke. Odganjalec škodljivcev Pest E-Protect Mini je uspešno odganja nadležen mrčes brez uporabe kemikalij!
Znebite se komarjev, mravelj, miši, klopov, bolh, podgan in drugih škodljivcev v vašem stanovanju, hiši, vikendu, koči, prikolici, delavnici - kjerkoli želite biti brez golazni! Težave s škodljivci bodo za vedno postale preteklost in pozabili boste, da sploh obstajajo.
Več kot 5 milijonov prodanih enot po svetu dokazuje, kako učinkovita je ta naprava!
Zaščitite sebe in družino - brez kemikalij, brez nepotrebnega in zdravju škodljivega škropljenja ter postavljanja raznih pasti.
Lastnosti odganjalca Pest E-Protect Mini:Deluje na ultrazvok in digitalno elektromagnetno pulziranjeZaščiti do 100m² površineOdžene komarje, muhe, ose, čebele, klope, podgane, miši in druge glodalce, mravlje, ščurke, pajke, bolheDeluje 24 ur na dan / 365 dni na letoNeškodljiv za ljudi in okolju prijazenNe oddaja vonjav ali hlapov Primeren tudi za prostore v katerih se nahajajo ali spijo otrociNeslišno delovanjeZaščita brez kemikalijBrez vzdrževanjaPreprosta uporabaNe moti drugih električnim naprav v bližiniMaksimalna moč: 2 WNapetost: 100-240 VFrekvenca: 50-60 HzDoseg ultrasoničnega vala: 50-80 m²Deluje na elektrikoPribližne mere: 6 x 9,5 x 4,5 cmTeža 0,6 kg
Digitalno elektro-pulziranje doseže vse kotičke vašega doma in prežene škodljivce iz vašega doma. Tovrstni impulzi so za škodljivce tako nadležni, da bodo takoj zapustili vaš dom.
 
Aparat preprosto vključite v vtičnico in lahko ste brez skrbi. Deluje brez hrupa ter popolnoma nemoteče. Naprava ima vgrajeno tudi praktično nočno lučko, ki jo po želji lahko tudi izklopite, če vas moti svetloba ponoči.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura BLINK črna
OMEJENA KOLIČINA