Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Masažni aparat NANO Masažer + BREZPLAČNA poštnina

Masažni aparat NANO Masažer + BREZPLAČNA poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Masaža izvira iz tradicionalne kitajske medicine. Ima pozitiven učinek na telo in blagodejno vpliva na specifične točke, ki se nahajajo na človeškem telesu, s čimer postaja slednje bolj zdravo in močnejše.
Upoštevajoč tradicionalno kitajsko medicino, tehniko in nova tehnološka odkritja smo ustvarili aparat NANO masažer in združili moderno s sofisticiranim!
Terapija, ki jo omogočajo močne vibracije, spodbuja vse pomembne točke na vašem telesu in vam tako prinaša občutek ugodnosti in zadovoljstva. NANO masažer je edinstven in neprecenljiv, saj vam daruje tako zdravje kot lepoto. Deluje na osnovi močne globinske masaže.
Nano masažer ima več programov oz. nastavkov:Za boljšo prekrvavitev: Nano fast circulation - izboljšuje prekrvavitev celega telesa, ima močan učinek na stopala in peteProti celulitu: Nano anticellulite - pomaga pri odstranjevanju celulita, uničuje maščobno tkivo in poskrbi za čvrstejšo kožo in mišiceProti bolečinam: Nano antipain - deluje proti bolečinam.
Vsak nastavek se ročno nastavi na aparat in umakne oziroma zamenja. Masažni aparat ima potenciometer, s katerim lahko nastavite hitrost.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri