Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3-dnevni termalni oddih v TERMAH SNOVIK za dve osebi! 2x NOČITEV s POLPENZIONOM v dvoposteljnih sobah Eko term Snovik in z neomejenim kopanjem. Kuponi so veljavni do 30.6.2017

3-dnevni termalni oddih v TERMAH SNOVIK za dve osebi! 2x NOČITEV s POLPENZIONOM v dvoposteljnih sobah Eko term Snovik in z neomejenim kopanjem. Kuponi so veljavni do 30.6.2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Še vedno iščete idealne počitnice? Ne iščite več, saj boste v Hotelu Terme Snovik našli popolnoma vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih. Bivanje v hotelu, ki se ponaša s 4 zvezdicami, bo vaš dopust gotovo napravilo nepozaben!
Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, nahajajo se na nadmorski višini 462 metrov, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp, v idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim.
Terme nudijo kopanje v notranjih in zunanjih termalnih bazenih. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar blagodejno vpliva na bolezni kosti, kože in prebavil. Gostje imajo v termah na voljo tudi savne in klasično ročno masažo, ob samem bazenskem kompleksu pa se lahko okrepčajo v restavraciji Potočka, ki nudi širok izbor jedi.
Pokrito termalno riviero sestavljajo rekreacijski bazen s termalno vodo, ki ima 32°C, zunanji rekreacijski bazen pa ima temperaturo vode od 26 do 28°C in je opremljen s tobogani, talnimi gejzirji, vodnimi topovi in vpenjalnimi mrežami.
Za vse, ki radi svoje počitnice preživljajo malce bolj aktivno, lahko v okolici Term Snovik planinarijo, kolesarijo, se sprehajajo ali igrajo golf v Arboretumu Volčji Potok. Ogledati si je mogoče tudi ekološke kmetije, baročne cerkve ali zaviti na kosilo do bližnje gostilne.
Hotel Term Snovik ima 31 dvoposteljnih sob, vse so klimatizirane in imajo SAT TV in telefon. Gostom so na voljo tudi kopalni plašči in sušilnik za lase ter brezžični internet.
Izkoristite to ugodno ponudbo z dvema nočitvama in polpenzionom ter si privoščite sijajen oddih v Eko termah Snovik! Kupone lahko izkoristite do 30.6.2017.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.