Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CAMP IVONA - FOTO SAFARI DURMITOR, Foča, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 2x nočitev v 2/3/4/5/6 posteljnih bungalovih v Campu Ivona za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

CAMP IVONA - FOTO SAFARI DURMITOR, Foča, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 2x nočitev v 2/3/4/5/6 posteljnih bungalovih v Campu Ivona za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camp Ivona se nahaja v slikoviti dolini reke Drine, v bližini Narodnega parka (NP) Durmitor. Camp Ivona leži v gorskemu območju, na jugovzhodu Republike Srbske, na meji med Bosno in Hercegovino in Črno goro.

Camp ima na voljo 24 bungalovov s skupno kapaciteto do 90 oseb. V bungalovih za 2-3-4-5-6 oseb, so vedno čiste rjuhe (ne potrebujete spalne vreče). Poleg bungalovov, Camp Ivona razpolaga tudi s stranišči in tuši, ki so vedno dobro vzdrževani in brezhibno čisti.

Restavracija je opremljena z veliko prostora za vse goste, predvsem za kamin in seveda bar, kjer lahko naročite dobro domače vino. Na voljo je tudi lastna pekarna na les, v kateri se pripravljajo različne jedi, predvsem jedi s teletino, jagnjetino, svinjino. Pripravljajo tudi sirnico, burek, ribe in še več.

Raziskali boste celoten NP Durmitor, videli boste neokrnjeno naravno lepoto ledeniških jezer, gora in dolin , sprehodili se boste po dišečih poljih in videli lepe vrhove, pili boste izvirsko vodo in kuhali skodelico čaja iz zelišč, ki ste jih nabrali prav Vi. Potovalke boste napolnili s čustvi, kot še nikoli prej in preživeli boste čudovite trenutke v edinstvenem okolju endemičnih vrst.

Izkušeni vodiči vam bodo razkazali in pojasnili vse, kar vas zanima. Nacionalni park Durmitor se obišče z zahodne strani, preko Pivske planine, nato sledi Trsa-Pišče-Dobri dol, Sedlo in preko Žabljaka. Seveda je tu tudi nepogrešljivo Črno jezero, Čurevac, po želji se lahko spustimo tudi do znamenitega mosta na Djurdjeviču. Vrnitev poteka po drugi strani Durmitorja, poleg Štuoca preko Male Crne gore, Bojata, Nikoviča in nazaj v kamp Ivona.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.