Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Melia Coral 5*: Popoln prestiž v Umagu z vključenim polpenzionom že od 94 € za 2 osebi

Melia Coral 5*: Popoln prestiž v Umagu z vključenim polpenzionom že od 94 € za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Naužijte se prvih sončnih žarkov v čudovi Istri ter prestižnem 5 zvezdičnem hotelu Melia Coral 5* v Umagu. Ekskluzivna Mestoidej ponudba tokrat vključuje oddih s polpenzionom, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži,...


           
Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro oddih za 2 osebi v različnih terminih:Termin 1: 2 DNI za 2 osebi:1x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi,1x polpenzion za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 8.4.2017.Le 94 €, namesto 118 € za 2 osebi!Termin 2: 2 DNI za 2 osebi:1x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi,1x polpenzion za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 9.4.2017 do 14.4.2017.Le 132 €, namesto 165 € za 2 osebi!Termin 3: 2 DNI za 2 osebi:1x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi,1x polpenzion za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 14.4.2017 do 29.4.2017.Le 146 €, namesto 183 € za 2 osebi!Vse ponudbe vključujejo:ležalniki in senčniki na bazenu in na plaži,turistična taksa,brezplačen Wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.Brezplačna nadgradnja sobe - glede na razpoložljivost.Hotel Melia Coral 5* je ADULTS ONLY hotel, kar pomeni, da je namenjen samo osebam, starejšim od 16 let.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 29.4.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Melia Coral Hotel 5* ponuja užitek, sanjarjenje in oddih v nepozabni okolici! Doživite pravo romantiko in se prepustite storitvam in čarom luksuznega hotela 5*. Že sam pogled na očarljivo okolico vas bo pozdravil s čudovitimi prizori in bujnim rastlinjem. Pogled se vam bo hitro zaustavil na kristalno čisto Jadransko morje. Ko boste prišli v hotel, vas bosta prevzela eleganca in luksuz hotela. Isti občutek vas bo spremljal na vsakem koraku v hotelu!**Melia Coral je hotel s 5*, ki se nahaja na obali Jadranskega morja. Media Coral je popolna destinacija za sproščujoč oddih, kjer vas boste navdušile inovativne storitve in strokovnost osebja. Hotel je namenjen gostom starejšim od 16 let. Hotel ponuja številne storitve, med njimi tudi zunanje in notranje bazene ter orientalski wellness center, razpolaga pa z 244 sob in 6 luksuznih junior suit. Ponudba vključuje nastanitev v sončni Classic sobi, približno 25 m2, ki ima veliko (king size) posteljo, kopalnico in balkon z neverjetnim pogledom na park. Soba je primerna za 2 odrasli osebi, opremljena je z brezžičnim internetom, urejena pa je v toplem in privlačnem slogu.Romantic & SPA Meliá Coral je primeren za vse, ki potujejo brez otrok in želijo preživeti svoj oddih v sproščujočem in luksuznem hotelu. Glede na to, da je to hotel namenjen samo odraslim, je vzdušje povsod v hotelu po pravilu v romantično. Hotel ponuja izjemna kulinarična doživetja, masažo za pare in še mnogo več. Meliá Coral – Fusion Spa, najnovejši wellness center, ponuja avtentične ayurvedske in tajske rituale s terapevti, programe detoksikacije ter tretmaje z vrhunsko morsko kozmetiko za obraz in telo. Luksuzni hotel vam nudi tudi priložnost za sodelovanje v številnih aktivnostih, ki so organizirane čez dan: fitness program, socio-kulturni programi in razne delavnice – od joge in pilatesa do kotajl predstavitev in pokušini vina!
Plačajte le 17 € (Termin 1), 24 € (Termin 2) ali 27 € (Termin 3) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih s polpenzionom vas bo stal že od 94 €, namesto 118 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in pisna rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni na 00385 52 700 700 ali booking@istraturist.com.Ob rezervaciji je za garancijo potrebna kreditna kartica (Visa, Amex, Diners, Mastercard).Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Katoro 20, 52470 Umag, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 29.4.2017.Preostali znesek 77 € (Termin 1), 108 € (Termin 2) ali 119 € (Termin 3) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikomZa več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni po predhodnem dogovoru s hotelom.V primeru odpovedi rezervacije manj kot 2 dni pred prihodom v hotel ali brez predhodne stornacije rezervacije vam bo hotel obračunal storno stroške v višini 1 nočitve.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Hotel Melia Coral 5* je ADULTS ONLY hotel, kar pomeni, da je namenjen samo osebam, starejšim od 16 let.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Melia Coral 5* Kontaktni podatki: 00385 52 700 700 ali booking@istraturist.com Lokacija ponudnika: Katoro 20, 52470 Umag, Hrvaška.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.