Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BON V VREDNOSTI 1000€ ZA PROFESIONALNO TRAJNO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC NA PREDELU TELESA PO IZBIRI, AKCIJA ZA SAMO 80€: SHR lasersko odstranjevanje dlak v Salonih Phyt's. v Ljubljani ali Kranju!

BON V VREDNOSTI 1000€ ZA PROFESIONALNO TRAJNO LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC NA PREDELU TELESA PO IZBIRI, AKCIJA ZA SAMO 80€: SHR lasersko odstranjevanje dlak v Salonih Phyt's. v Ljubljani ali Kranju!

99%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZA ŽENSKE IN MOŠKE ZAJEMA!

  • vrednostni bon v višini 1000€ za SHR lasersko odstranjevanje dlak na delu telesa po izbiri iz uradnega cenika 
  • LJUBLJANA, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 1000 Ljubljana - Rudnik, TEL: 030/248-339 ali na email: salon@phyts.si
  • KRANJ, Smledniška cesta 94, 4000 Kranj, TEL: 040 705 346 ali email: salon@phyts.si
  • kupon je veljaven do 1.07.2017
  • Uporablja se SHR lasersko odstranjevanje dlačic, ki je posodobljen IN BOLJ NAPREDEN IPL način laserske depilacije!
  • ŠE BOLJŠI REZULTATI

Negovana ženska, ki da veliko nase, poskrbi tudi za depilacijo. Lepo in urejeno telo brez dlak namreč pripomore k urejenemu videzu in dodatni samozavesti. Načinov, s katerimi boste dosegle gladek videz, je več, v tokratni ponudbi pa vam po prav neverjetni ceni prinašamo VREDNOSTNI BON V VIŠINI 1000€ ZA SHR LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK NA DELU TELESA PO IZBIRI IZ CENIKA. Cenik salona poglejte TUKAJ

Bodite korak pred dlačicami in si še danes rezervirajte svoj termin v Kozmetičnem salonu Phyt’s v LJUBLJANI na Dolenjska cesta 24, in v KRANJU na Smledniški cesti 94 !

Navdušeni boste nad prijaznostjo in profesionalnostjo osebja, ki vam zagotavlja, da se boste od nadležnih dlačic poslovili s pomočjo najnovejše laserske tehnologije.

SHR je naslednja generacija naprav, ki za postopke na koži uporabljajo princip pulzne svetlobe. Gre za nadgradnjo IPL tehnologije za trajno odstranjevanje dlak, pomlajevanje ter odstranjevanje kapilar in aken. Kombinira lasersko tehnologijo in prednosti pulzne svetlobe, zaradi česar so tretmaji še bolj udobni in manj boleči. S funkcijo drsenja po koži, imenovano »in motion«, ki predstavlja nov mejnik na tem področju, pa so tretmaji še prijetnejši, vaša koža pa bolj zaščitena.

SHR vs IPL:

VARNOST: SHR naprava odda posamezen pulz in enakomerno porazdeli energijo, zaradi česar zmanjšamo možnost opeklin

UDOBJE: z SHR ne delamo več točkovno, ampak po koži drsimo, zato so tretmaji hitrejši in manj segrevajo telo

PRIJETNO S KORISTNIM: z SHR so tretmaji brez bolečin, novejša tehnologija pa omogoča boljše rezultate

Brez bolečin – IPL/SHR je edina metoda odstranjevanja dlak brez bolečin, učinkovit sistem hlajenja  pa preprečuje opekline na koži.

Terapija z IPL/SHR laserjem je neinvazivna, uporabljajo jo lahko tako moški kot ženske, ne glede na njihovo starost. Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.

Klinično testirano – številne študije, opravljene v zadnjih letih, so dokazale učinkovitost in varno uporabo IPL/SHR tehnologije pri trajnem odstranjevanju dlak*

*Dr. Martin Braun, Januar, 2011: Journal of Drugs in Dermatology: 18 month Follow Up Study Comparing SHR technology to Lightsheer

Odstranjevanje dlak je relativno dolg postopek, ki v povprečju terja 6-10 obiskov, kar pa je odvisno od več dejavnikov: predel telesa, samih dlak, metabolizma…

Po končanem tretmaju ne potrebujete posebne nege ali dodatnega počitka, takoj se lahko vrnete na delo in vsakdanja opravila.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.