Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabni 3-dnevni ODDIH za do 4 osebe v Apartmajih Silvano*** v FAŽANI

Nepozabni 3-dnevni ODDIH za do 4 osebe v Apartmajih Silvano*** v FAŽANI

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Preživite nepozabni spomladanski 3-dnevni oddih v Apartmajih Silvano***, ki so od morja oddaljeni le 500 m!​
FAŽANA
Apartmaji Silvano se nahajajo v mirnem delu mestu Fažana, v bližni Nacionalnega parka Brijun (6,5 km) in Arene v Puli (5,8 km). Fažana je izjemno obiskana in pohvaljena turistična destinacija. Panoramski razgled s fažanske obale prikazuje slikovito identiteto Fažane, od ribiškega pristanišča, rive polne kavarn in restavracij, domačnosti do živahnosti lucije.
PULA
Največje mesto na Istrskem polotoku ponuja raznolikost in veliko zanimivosti za ljubitelje kulture. Pula ima bogato, kar tri tisoč let staro preteklost, ki je razvidna v vsakem koraku, ki vodi v staro mestno jedro. Začne in konča se z rimskim amfiteatrom Areno. Na sprehodu skozi Pulo boste opazili številne spomenike rimske arhitekture: slavolok iz 1. stoletja pred našim štetjem, Hercules in Dvojna vrata, Avgustov hram in majhno rimsko gledališče v središču mesta. Posebno doživetje pa boste našli med počitkov na glavnem mestnem trgu Forum, ki svojo funkcijo zbiranja množic opravlja že iz časa cesarja Avgusta.
ISTRA
Modro morje, bel kamen in zelena notranjost je tipična barvna shema Istre, največjega Hrvaškega polotoka. Nsprotje njene modrine je zelena notranjost in akropolsko mestece, ki na pol poti med resničnostjo in sanjami, briše to tanko črto, ki loči realnost od halucinacij. In nato se vse spreminja samo v vašo zgodbo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.