Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Celjska koča 3*: Romantičen SPA oddih v objemu narave že od 99 €. Vključen VIP zakup celotnega SPA-ja ter polpenzion za 2 osebi!

Hotel Celjska koča 3*: Romantičen SPA oddih v objemu narave že od 99 €. Vključen VIP zakup celotnega SPA-ja ter polpenzion za 2 osebi!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Presenetite svojega partnerja s kratkim oddihom v naravi, ki bo obudil romantiko. Oddih na Celjski koči z vključeno nočitvijo, polpenzionom, zasebnim zakupom wellness prostora ter penino, tokrat že od 99 €, namesto 149 € za 2...


        
Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih v naravi za 2 osebi:2 DNI za 2 osebi:1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in romantična večerja),Možen pozni odhod (do 16:00 ure).Le 99 €, namesto 149 € za 2 osebi!3 DNI za 2 osebi:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in romantična večerja),Ugodnosti za goste Mestoidej:50 % popust na kopanje v Thermani Laško.Le 158 €, namesto 229 € za 2 osebi!Obe ponudbi vključujeta:1x zasebni zakup wellness prostora (90 min.),Neomejeno koriščenje wellnessa (finska in turška savna, 2 masažna bazena, fitnes ter prostor za počitek),1x sadni krožnik in Radgonska penina 0,375l - servirano v wellness ali sobo,brezplačen Wi-Fi internet,brezplačno parkirišče.Predlagamo super aktivnosti: V bližini se nahaja  ogromno pohodnih in sprehajalnih poti.  V letu 2017 sta se odprla tudi letno sankališče bobkart ter pustolovski park!Otrok do 6. leta brezplačno!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 2.5.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Celjska koča s svojim neokrnjenim okoljem privlači številne obiskovalce. Ti si želijo različnih vrst sprostitve: zgolj počitek v naravi, bolj ali manj zahtevne izlete po bližnji in daljni okolici, spoznavanje zanimivih rastlinskih in živalskih vrst na “Gozdni učni poti; kolesarjem pa pomeni Celjska koča hitro dosegljiv cilj ali pa izhodišče oziroma cilj kolesarskih tur po kozjanskem hribovju. Seveda pa ne gre pozabiti tudi čudovitega wellnessa.Mestoidej je za vas pripravil romantični paket v objemu narave, ki poleg zasebnega najema wellness prostora vključuje še polpenzion in nočitev. V wellness prostoru, kjer se bosta razvajala v popolni intimi, so vama na voljo finska in turška savna, 2 masažna bazena ter prostor za oddih. Postregli pa vaju bodo tudi z ohlajeno penino, sadjem ter čajem. Predlagamo super aktivnosti: V bližini se nahaja ogromno pohodnih, sprehajalnih poti in učna pot, saj je okolica Celjske koče bogata z naravnimi bogastvi. V letu 2017 sta se odprla tudi letno sankališče bobkart ter pustolovski park, ki bosta vašemu oddihu dodala adrenalinski pridih.
Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, predvsem pa izboljšalo vajino počutje. Naj se razvajanje prične. Plačajte le 15 € (2 DNI) ali 24 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantični SPA oddih v objemu narave, za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 149 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na  05 90 70 400, 041 718 274 ali info@celjska-koca.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija izvajanja storitve: Pečovnik 31, 3000 Celje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 2.5.2017.Preostali znesek 84 € (2 DNI) ali 134 € (3 DNI) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:turistična taksa: 1,26 €/oseba.*Otroška doplačila in popusti:Otrok do 6. leta biva brezplačno, v kolikor si na ležišču skupaj s starši,otrok od 6. do 10. leta 50 % popust, v kolikor biva v sobi skupaj s starši (na redni hotelski cenik),otrok od 11. do 14. leta 30 % popust, v kolikor biva v sobi skupaj s starši (na redni hotelski cenik).Hišni ljubljenčki: 10 €/dan.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Prijava: 15:00, odjava: 12:00. Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Celjska koča 3* Kontaktni podatki: 05 90 70 400, 041 718 274 ali info@celjska-koca.si Lokacija ponudnika: Pečovnik 31, 3000 Celje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.