Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BENETKE: Izlet v čudovite Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk -50%

BENETKE: Izlet v čudovite Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk -50%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Romantika, romantika.... Popestrite si vikend in se v čudovite romantične Benetke popeljite s hitrim katamaranom San Frangisk. Enodnevni izlet s katamaranom iz Pirana do Benetk, voznina in vodenje le 35 €, namesto 70 €! Kupite sedaj...


           
Kaj ponudba vključuje?
Enodnevni izlet v Benetke za 1 osebo,prevoz s katamaranom San Frangisk,vodenje.Potrdilo velja za 1 odraslo osebo nad 12 let.*Termini: vsaka sobota od 29.4. do 17.6.2017.Odhod iz Pirana ob 8.30 uri, prihod v Benetke ob 11.00 uri.**Odhod iz Benetk ob 17.15 uri, prihod v Piran ob 19.45 uri.**Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za odhode vsako soboto (predhodna rezervacija) od 29.4. do 17.6.2017 in v nedeljo 30.4.2017. Termini odhodov:sobota, 29.4.2017,nedelja, 30.4.2017, sobota, 6.5.2017, sobota, 13.5.2017, sobota, 20.5.2017, sobota, 27.5.2017,sobota, 3.6.2017,sobota, 10.6.2017, sobota, 17.6.2017.Opis ponudbe
Vsak dan našega življenja je dragocen in ni vseeno, kako in v čigavi družbi ga preživimo. Najlepše mesto na svetu si zasluži, da se ga predstavi v vsem njegovem sijaju. Benetke niso brez razloga proglašene za biser na severi obali Jadranskega morja.
Mesto je bilo dom največjega ljubimca vseh časov... več stoletij je bilo središče trgovskih poti... danes pa največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini... in zato ga letno obišče preko 18 miljonov turistov.
Pomembno je, da v tako lepem mestu izkoristite vsako minuto, da doživite utrip življenja, zato si ekipa Benetke.com že od leta 2009 prizadeva, da bi izlet organiziralo tako, kot si ga to veličastno mesto zasluži.
Potek programa: Med plovbo do Benetk vam bodo izkušeni vodniki dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa. Po 45-minutni vožnji skozi laguno boste pristali v pristanišču "San Basilio" predvidoma pred 11 uro. Po prihodu se boste odpravili do središča mesta, kjer sledi ogled trga Sv. Marka.
Pred prihodom v pristanišče San Basilio vam bodo vodniki ponudili možnost, da se (proti majhnem doplačilu) z ladjico popeljete do središča mesta ali se sprehodite z enim od vodnikov od pristanišča do trga Sv. Marka (približno 40 minut hoje). Vkolikor se boste odločili za ladijski prevoz do trga Sv. Marka, boste med plovbo videli dom Eltona Johna, cerkev "Il Redentore", hotel Danielli ter tudi veličasten vhod v Canale Grande. Po prihodu na trg Vam bodo vodniki pokazali vse znamenitosti na trgu kot so: stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, Zvonik, Stolp z uro, Bazilika sv. Marka, Doževa palača, knjižnica, 2 granitna stolpa ter najbolj romantičen most v Benetkah: most vzdihljajev.
Po ogledu boste imeli prosto za sprehod do mosta Rialto, lahko pa se prepustite predlogom vodikov, ki vam bodo podali različne možnosti: organizirano kosilo, vožnjo z romantično beneško gondolo ali motorni vodni taksi po glavnih kanalih mesta (Canal Grande). Benetke boste zapustili ob 17.15, prihod v izhodiščno pristanišče je predviden v večernih urah.
Natančen program si oglejte tukaj.
Katamaran San Frangisk je najhitrejša ladja na Jadranu. Med trupoma ima balon, kar pomeni, da po vodi drsi podobno kot hovercraft in doseže bistveno višjo hitrost v primerjavi s klasičnimi ladjami z enako močnimi motorji.
Ne zamudite odlično priložnost za enodnevni pobeg in si popestrite pomladne dni ter privoščite malo romantike in nepozabnega doživetja mestnega utripa Benetk – ne bo vam žal!
Plačajte le 5,25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Prevoz do Benetk s katamaranom San Frangisk, vas bo stal le 35 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 5,25 €, preostali znesek 29,75 € ter prijavnino pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na rezervacije@benetke.com ali 05 6747 160.Zaradi zagotovitve želenega termina priporočamo čim prejšnjo rezervacijo pri ponudniku, saj je število sedežev za posamezen odhod omejeno. V kolikor je želen termin zaseden, je potrebno izbrati drug datum.Odpoved rezervacije vsaj 72 h pred dogovorjenim terminom, sicer se potrdilo smatra kot unovčeno.Lokacija ponudnika: Obala 114, 6320 Portorož.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za odhode vsako soboto (predhodna rezervacija) od 29.4. do 17.6.2017 in v nedeljo 30.4.2017.Preostali znesek 29,75 € plačate neposredno ponudniku po predračunu, ki ga prejmete od Top Line Portorož.Obvezno doplačilo za prijavnino 10 € se opravi pri rezervaciji direktno na TRR podjetja Top Line Portorož.*Za otroke mlajše od 12. leta je potrebno kupiti otroško karto pri ponudniku (po rednem ceniku).**Obvezen prihod na pomol vsaj 45 minut pred odhodom ladje.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Top Line d.o.o. Kontaktni podatki: rezervacije@benetke.com, 05 6747 160Lokacija ponudnika: Obala 114, 6320 Portorož

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.