Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

King Kong Teater vas vabi na Monokomedijo "LJUBEZEN NA LESKOVAŠKI NAČIN" v Kavarno Union Ljubljana - 31. marec 2017

King Kong Teater vas vabi na Monokomedijo "LJUBEZEN NA LESKOVAŠKI NAČIN" v Kavarno Union Ljubljana - 31. marec 2017

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Za vse jugonostalgike in romantike, iskalke in iskalce, izbirčnice in izbirčneže v ljubezni - odlična prednovoletna monokomedija igralke Vesne Anđelković – LJUBEZEN NA LESKOVAŠKI NAČIN. Etno komedija z južnjaškim naglasom (v slovenščini) o žensko-moških težavah, ki je bila velika uspešnica v Srbiji, sedaj prihaja v Slovenijo.
Za vse iskalke in iskalce, izbirčnice in izbirčneže v ljubezni, romantike in jugo nostalgike. Predstava, v kateri boste tudi moški dobili veliko nasvetov!
Smeh, aplavzi in pohvale številnega občinstva so najboljše priporočilo za ogled te predstave.
V petek, 31. marca 2017, ob 20h v Kavarni Union v Ljubljani se lahko tudi sami prepričate, zakaj je predstava uspešnica in preživite sproščen, zabaven večer v družbi vaših najbližjih. Po predstavi sledi še nagradno žrebanje vstopnic!
Glavna junakinja Zorka na zanimiv igralski način predstavi razliko med ljubezenskim življenjem v Srbiji in Sloveniji. Zorka išče moškega svojega življenja najprej v Srbiji, a ker je tam vse zanič, se odloči priti v Slovenijo.
Preživeli bomo usodo neke ženske, polne nepozabnih pogovorov, moško-ženskih nasvetov in zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali. Ideja gledališke predstave je predstavljena skozi težnjo in željo vseh žensk v tistih letih, ko so že izobražene, pametne in izkušene, a še vedno iščejo svojo srečo. Ljubezen na leskovaški način (v Srbiji je predstava poznana kot Zorka end momci) je prikazana humoristično, a na zelo občutljiv in čustven način.
O igralki: Vesna Anđelković je znana  igralka, ki je do l. 2005 igrala in ustvarjala v Srbiji. Je dobitnica nagrad in priznanj na področju igre in umetnosti. V Sloveniji živi in ustvarja že 10 let (igra, vodi gledališke delavnice,režira predstave ...), širše slovensko občinstvo pa jo pozna iz TV serij in filmov: Popolna družina, Cimra, Naša mala klinika, Čefurji raus...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.