Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aparthotel Vital 4*: Najem čudovitega apartmaja za 2 do 6 oseb z zajtrkom, le 127 €. Odlična lokacija blizu Term Vivat in Term 3000!

Aparthotel Vital 4*: Najem čudovitega apartmaja za 2 do 6 oseb z zajtrkom, le 127 €. Odlična lokacija blizu Term Vivat in Term 3000!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpeljite se na zaslužen oddih z družino ali romantičen oddih za 2 v slikovito Prekmurje. Prijazni, topli in romantični kotički, ki jih odlikuje prijeten ambient, se vam bodo vtisnili v spomin in z veseljem se boste vedno znova...


     
Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 3 ali 5-dnevni oddih v apartmaju za 2 do 6 oseb v različnih terminih:3 DNI - najem APARTMAJA za 2 do 6 oseb -57%:2x nočitev v apartmaju za 2 do 6 oseb,2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 do 6 oseb.1x kulinarična dobrodošlica,možnost izposoje koles.Le 127 €, namesto 300 € za 2 do 6 oseb, kar je le 10,6 € na noč na osebo, v kolikor ponudbo koristi 6 oseb!5 DNI - najem APARTMAJA za 2 do 6 oseb -55%:4x nočitev v apartmaju za 2 do 6 oseb,4x bogat samopostrežni zajtrk na osebo.1x kulinarična dobrodošlica,možnost izposoje koles.Le 177 €, namesto 400 € za 2 do 6 oseb, kar je le 7,3 € na noč na osebo, v kolikor ponudbo koristi 6 oseb!Obe ponudbi vključujeta:Uporaba posteljnine in brisač,klima,končno čiščenje,brezplačno parkirno mesto,brezplačen wi-fi internet.Ugodnosti za goste Mestoidej:10 % popust na kopalne karte v Termah 3000.Odlična lokacija blizu Term Vivat,  Term 3000 ter Term Lendava.Super izhodiščna točka za obisk čudovitega Bukovniškega jezera, doživljajskega parka Vulkanija ter raziskovanje okoliških turističnih kmetij.Ponudba velja za 2 do 6 oseb.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 26.4.2017.Opis ponudbe
Aparthotel Vital 4*ponuja prijetno in sproščeno bivanje na oddihu v slikovitem in s termalnimi vrelci obogatenem Prekmurju. Nahaja se na mirni in super lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic, v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat. V bližini je tudi doživljajski park Vulkanija na goričkem, ki bo razveselil vaše najmlajše.
Aparthotel Vital 4* je izjemno primeren tako za družine, kot za pare. Družine ob prihodu pričaka kulinarična dobrodošlica, tiste ’ta zaljubljene’ pa penina in sadje.
Ponuja 7 prostornih in okusno opremljenih apartmajev ter 2 prijetni in udobni sobi. V hiši je tudi manjši gostinski lokal z različno ponudbo in dodatnimi storitvami, ki bodo vaš dopust še dodatno popestrile.
V prostornih apartmajih so na voljo kuhinja s posodo in priborom, sedežne površine, televizijski sprejemnik, klimatska naprava in vse ostalo, kar pričara udobje doma tudi na oddihu.
Trgovina Mercator je oddaljena 200 m, do igrišča za golf je približno 300 m, jahate pa lahko v sklopu kmetij Rakičan in Tišina, 9 km stran. Možnosti za aktivno preživljanje vašega oddiha je neomejeno. V sklopu nastanitve ali v okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot sta kolesarjenje in pohodništvo. Vsako jutro si lahko privoščite bogat zajtrk, čez dan pa se lahko sprostite v neokrnjeni naravi, uživate ob fenomenalnem razgledu s stopla Vinarium Lendava in se razvajate ob dobrotah bližnjih turističnih kmetij ter izkoristite termalno ponudbo bližnjih term. Prijazni, topli in romantični kotički, ki jih odlikuje prijeten ambient, se vam bodo vtisnili v spomin in z veseljem se boste vedno znova vračali v Aparthotel Vital.
Plačajte le 25 € (3 DNI) ali 35 € (5 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih z družino ali s prijatelji v slikovitem Prekmurju za 2 do 6 oseb, že od 44 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 030 693 340 ali info@aparthotelvital.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Delavska ulica 21, 9226 Moravske toplice.Ponudba velja za 2 do 6 oseb.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 26.4.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni po predhodnem dogovoru s ponudnikom.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:102 € (3 DNI) ali 142 € (5 DNI).Prijava: med 13:00 in 15:00, odjava: med 8:00 in 11:00 oz. po predhodnem dogovoru.Doplačilo: Turistična taksa.Bivanje hišnih ljubljenčkov je dovoljeno in se plača v hotelu.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Aparthotel Vital 4* Kontaktni podatki: 030 693 340 ali info@aparthotelvital.si Lokacija ponudnika: Delavska ulica 21, 9226 Moravske toplice
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.