Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TERME KULAŠI - BALNEO TERAPIJA, Prnjavor, Bosna in Hercegovina - 365 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 6x polni penzion za 2 osebi

TERME KULAŠI - BALNEO TERAPIJA, Prnjavor, Bosna in Hercegovina - 365 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 6x polni penzion za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme Kulaši se nahajajo približno 14 kilometrov od mestaPrnjavor in so popolnoma prenovljene ter sodobne terme z zelo usposobljenimosebjem. Terme Kulaši so bile zgrajene v bližini izvira z izredno zdravilno inedinstveno termo-mineralno vodo, ki je popolnoma sterilna s konstantnokakovostjo in neverjetno visokim pH-jem. V svetu je do zdaj le 6 takšnih virovtermo-mineralne vode podobne kakovosti.


Hotelska namestitev je sodobna, obnovljena stavba opremljenaz vsemi trenutnimi evropskimi standardi, ki zagotavljajo udobje. Hotel ima 52lepo in okusno opremljenih sob in 2 apartmaja. Vse sobe imajo majhen balkon sčudovitim pogledom na dolino reke Ukrina, in so opremljeni s satelitskoLCD-televizijo in telefoni.


Za goste organizirajo plesne večere, občasne folklornevečere in animacijo, na voljo pa so tudi različni rekviziti za družabne igre. Vbližini reke Ukrina ribiči, pa tudi drugi gostje, imajo priložnost za ribolovin plavanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.