Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Organizirani 1-dnevni izlet ČUDOVITI SVET KRISTALOV Swarovski in INNSBRUCK z agencijo goHolidays - odhodi iz LJUBLJANE in KRANJA

Organizirani 1-dnevni izlet ČUDOVITI SVET KRISTALOV Swarovski in INNSBRUCK z agencijo goHolidays - odhodi iz LJUBLJANE in KRANJA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Obiščite razširjen in bogatejši svet kristalov Swarovski, ki bo navdušil še tako zahtevne ljubitelje estetike, spotoma pa si oglejte še Innsbruck, prestolnico dežele Tirolske, ki je stisnjena v kotlino ob reki Inn velja zagotovo za eno najlepših alpskih mest. Sprehod skozi staro jedro je kot pot skozi zgodovino arhitekture, saj med mestnimi palačami naletimo na gotske, renesančne in baročne lepotice. V novejšo zgodovino pa se je mesto vpisalo kot dvakratni gostitelj zimskih olimpijskih iger.
Podajte se v čudovit svet kristalov Swarovski in obiščite prejšnje leto razširjen in bogatejši svet kristalov Swarowski. Vstopite v slavnega velikana in se čudite dvoranam čudes. Morda vas najbolj navduši "modra dvorana", morda dvorana poimenovana "raj" ali pa dvorana "55 miljonov kristalov", ki jo je soustvarjal konceptualni umetnik in glasbenik Brian Eno, znan tudi po svoje sodelovanju s skupino U2 in pred kratkim preminulim Davidom Bowie-jem. Ko se čudes nagledate pa lahko seveda obiščete še eno največjih prodajaln Swarowski in kupite kaj za svoje drage! Pri vsakem nakupu čez 20 eur prejmete darilce podjetja Swarowski. Več informacij na povezavi.
PROGRAM
Zjutraj se bomo podali na pot v jutranjih urah Avstrijsko mejo bomo prečkali v karavanškem tunelu in nadaljevali pot po Koroški proti Tirolski. Naš prvi postanek bo vasica Wattens. Tu bomo na pašo poslali oči v mističnem svetu kristalov Swarovski in se prepustili domišljiji, igri svetlobe in glasbe. Sledil bo skok bližnjega Innsbrucka. Najprej si bomo ogledali mestne znamenitosti: Zlata strešica, cesarska cerkev, mestni stolp. Prosti čas boste lahko izkoristili za lastne oglede, še nakupe, špehovo »sladico«... Pozno popoldne se bomo odpravili nazaj proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.