Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Svet Kristalov Swarovski in Innsbruck: 1-dnevni izlet v svet kristalov Swarovski in Innsbruck le 41,90 €

Svet Kristalov Swarovski in Innsbruck: 1-dnevni izlet v svet kristalov Swarovski in Innsbruck le 41,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite lani razširjen in bogatejši svet kristalov Swarovski. Popolnoma nov koncept navduši še tako zahtevne ljubitelje estetike, muzejev, nakita in doživetij. Vstopite v slavnega velikana in se čudite dvoranam čudes. Morda vas...


            
Kaj ponudba vključuje?
1-dnevni organizirani izlet v Svet Kristalov Swarovski in Innsbruck:prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ in KR),vstopnica v muzej Svet Kristalov Swarovski,cestne pristojbine in parkirnine,zunanji ogledi po programu v Innsbrucku,turistično spremljanje/vodenje,organizacija,osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.Odhodi iz Ljubljane in Kranja.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 27.5.2017.Termini izleta: 27.4.2017,1.5.2017,27.5.2017.Opis ponudbe
ČUDOVIT SVET KRISTALOV SWAROVSKI IN INNSBRUCK
Obiščite prejšnje leto razširjen in bogatejši svet kristalov Swarovski. Popolnoma nov koncept navduši še tako zahtevne ljubitelje estetike, muzejev, nakita in doživetij. Vstopite v slavnega velikana in se čudite dvoranam čudes. Morda vas najbolj navduši modra dvorana, morda dvorana poimenovana raj ali pa dvorana 55 miljonov kristalov, ki jo je soustvarjal konceptualni umetnik in glasbenik Brian Eno, znan tudi po svoje sodelovanju s skupino U2 in pred kratkim preminulim Davidom Bowie-jem. Ko se čudes nagledate pa lahko seveda obiščete še eno največjih prodajaln Swarovski in kupite kaj za svoje drage! Pri vsakem nakupu čez 20 eur prejmete darilce podjetja Swarovski.
Več informacij na povezavi: http://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/wattens/index.en.html
Innsbruck je prestolnica zasnežene dežele Tirolske. Stisnjen v kotlino ob reki Inn velja zagotovo za eno najlepših alpskih mest. Sprehod skozi staro jedro je kot pot skozi zgodovino arhitekture, saj med mestnimi palačami naletimo na gotske, renesančne in baročne lepotice. V novejšo zgodovino pa se je mesto vpisalo kot dvakratni gostitelj zimskih olimpijskih iger.
Program: Zjutraj se bomo podali na pot v jutranjih urah Avstrijsko mejo bomo prečkali v karavanškem tunelu in nadaljevali pot po Koroški proti Tirolski. Naš prvi postanek bo vasica Wattens. Tu bomo na pašo poslali oči v mističnem svetu kristalov Swarovski in se prepustili domišljiji, igri svetlobe in glasbe.
Sledil bo skok bližnjega Innsbrucka. Najprej si bomo ogledali mestne znamenitosti: Zlata strešica, cesarska cerkev, mestni stolp. Prosti čas boste lahko izkoristili za lastne oglede, še nakupe, špehovo »sladico«... Pozno popoldne se bomo odpravili nazaj proti domu.
Plačajte le 6,30 € in pridobite potrdilo o akcijski ceni. 1-dnevni izlet v Svet Kristalov Swarovski in Innsbruck, za 1 osebo, vas bo stal že od 41,90 €, namesto 59 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za 6,30 €, preostali znesek 35,60 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: San Marino, Padova in Ravena: 2-dnevni izlet za dan žena in materinski dan v žepno državico San Marino in obisk biserov Italije le 59,90 €
Opombe
Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 27.5.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek  35,60 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto in čas odhoda: Ljubljana (Dolgi most) ob 4.30, Kranj iz parkirišča Mercator centra Primskovo ob 5:00.Odhod iz posameznega vstopnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/oseboPo plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.