Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BALKAN HOTEL GARNI, Beograd, Srbija - 36 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk (lahko se postreže v sobi) za 2 osebi

BALKAN HOTEL GARNI, Beograd, Srbija - 36 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk (lahko se postreže v sobi) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Balkan Garni je svoja vrata odprl konec2009. Trenutno je kategoriziran s 3 zvezdicami, ponuja pa ves luksuz in udobjehotela s 4 zvezdicami. Trenutni kategorizacija ustreza le cena. Nahaja se naBanovem brdu, v neposredni bližini Beograjskega sejma ter znanih izletniškihtočk – Košutnjak in Ada Ciganlija.


Hotel razpolaga s 24sobami različnih struktur, ki so opremljene po najsodobnejših svetovnihstandardih (LCD TV, klima, telefon, sef, sušilec za lase, mini bar,hidro masažne tuš kabine, brezplačni brezžični internet). Parkrišče je na voljo,odvisno od razpoložljivosti. V hotelu se nahaja tudi konferenčna dvorana s 50sedeži ter najsodobnejšo tehnično opremo, ki omogoča organizacijo sestankov,konferenc, seminarjev ali delavnic ob vrhunskem cateringu.


Ne glede na to, ali se vBeograd odpravljate zaradi poslovnih razlogov ali pa samo na oddih, HotelBalkan Garni bo zagotovo izpolnil vaša pričakovanja. Od Ade Ciganlije inKošutnjaka je oddaljen 1 km, od Beograjskega sejma 3 km, od Kombank Arene pa 6km. Od centra mesta je oddaljen 7 km, od letališča 20 km. V hotelu so dovoljenihišni ljubljenčki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.