Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ZADNJIČ! PREOBLIKOVANJE TELESA V 4-ih POTEZAH, 4 OBISKI PO 60 min UČINKOVITEGA 12 DELNEGA TRETMAJA, 4xKAVITACIJA + 4xLIMFNA DRENAŽA + 4xRF! Salon IMPERIJA, LJ-BTC

ZADNJIČ! PREOBLIKOVANJE TELESA V 4-ih POTEZAH, 4 OBISKI PO 60 min UČINKOVITEGA 12 DELNEGA TRETMAJA, 4xKAVITACIJA + 4xLIMFNA DRENAŽA + 4xRF! Salon IMPERIJA, LJ-BTC

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba zajema: 12-DELNI PAKET PREOBLIKOVANJA (4 obiski po 60 min): 4x kavitacija (40 min) + 4x radiofrekvenca (10 min) + 4x ročna limfna drenaža (10 min)
Po želji vam lahko izdelajo tudi darilni bon! ODLIČNO DARILO!
NAROČILA SE SPREJEMAJO OD 10h-12h in od 14h-do18h na tel: 051/444-299 ali e-mail: narocanje@imperija.si !Delovni čas: 6.00 - 21.00, Sobota: 08.00 - 13.00, Nedelja in prazniki zaprto !Kupon je unovčljiv do vključno 13.05.20171.STROJNA LIMFNA DRENAŽA UČINKOVITA TUDI ZA ’’MOŠKO HUJŠANJE’’!
Je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.
Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge, zastajanje vode v telesu.
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Terapija deluje anti-stresno, je odlična preventiva nastajanja krčnih žil ter na splošno izboljša naše počutje.
2. IR INFRA RDEČE VALOVANJE
S pomočjo IR (infrardeče) energije se sprošča toplotna energija, kar ima neposreden učinek na strukturo maščobnih celic. S tem se cirkulacija krvi in delovanje limfe pospešita, pospeši se metabolizem ter biokemijska reakcija katera povzroči razkroj maščobnih celic. Poleg tega IR toplotna energija pripomore k temu, da se pospešijo presnovni procesi in poveča aktivnost notranjih organov.
3.PRI KAVITACIJI utlrazvočna naprava generira nizko-frekvenčne ultrazvočne valove, ki ustvarijo nekakšen mirko-mehurčke. Ti ob poku sprostijo energijo, ki razbije maščobno celico. Odvečna maščoba se s kavitacijo ne izloči iz telesa, ampak se prenese v medcelično tekočino, od kjer gre v jetra, limfo, delno jo telo porabi za energijo, ali pa se izloči s potenjem in urinom.
Prihod v  Kozmetični salon :
Prosimo, da pridete 10 minut pred začetkom storitve
Darilni bon:
Podarite drugim tisto, kar bi želeli imeti sami: darilo za telo in dušo. Darilne bone dobite  v  Centru  lepote in zdravja kozmetičnega salona   imperija. Lahko pa ga naročite  tudi po telefonu  in preko elektronske  pošte.
Sodoben  Kozmetičeni salon ponuja mirno in intimno okolje. Ustvarili so široko paleto storitev za nego obraza in telesa, katere lahko uživate v intimi. Kozmetična nega je prilagojena željam in potrebam gostov, seveda pa nikoli ne pozabimo na najvažnejše, skrb za zdravje gosta in njegove kože! Osebje je strokovno izšolano, skrbijo pa tudi za redna dodatna specialistična izobraževanja in izpopolnjevanja. Sledijo razvoju, ki ga v današnjih dneh narekuje kozmetična veda. Novosti bogatijo z večletnimi izkušnjami in se  prilagajajo željam uporabnikov in pri svojem delu uporabljajo vrhunsko negovalno kozmetiko za posebne vrste neg.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.