Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zmigaj rit in bodi fit! Mesečna karta za ZUMBA MIX (ZUMBA, AEROBIKA, BOOT-CAMP, Tae Bo....) v Plesni Šoli Samba v MARIBORU ali na KIDRIČEVEM

Zmigaj rit in bodi fit! Mesečna karta za ZUMBA MIX (ZUMBA, AEROBIKA, BOOT-CAMP, Tae Bo....) v Plesni Šoli Samba v MARIBORU ali na KIDRIČEVEM

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Rada plešeš? Ali raje boksaš?
Morda pa raje preizkušaš svoje meje? Si vztrajna ali hitro popustiš?
Tako poceni pa še ne! Migaj z nami že od 18€ na mesec!
Samo še tri mesece imamo časa, da zmigamo rit in postanemo fit!
V ritmih glasbe razmigajte telo in se obenem zabavajte! S pomočjo najpopularnejše, najzabavnejše in visoko učinkovite oblike aerobne vadbe razmigajte telo in izgubite kakšen gram!
Zumba vas bo sprostila, vam vlila energijo in ob koncu vsake ure se boste počutili odlično. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter toniranje mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca! Plesnega partnerja ne potrebujete.
Vadba je namenjena vsem, ki bi radi s pomočjo energične glasbe razmigali telo in se sprostili. Primerna je tako za mlade, kot za malo starejše, plesno znanje in kondicija nista pomembna, saj vas bo skozi vadbo usmerjala izkušena inštruktorica, ki bo prilagajala tempo in plesne korake.
Pridruži se nam v PLESNI ŠOLI SAMBA - v Mariboru in na Kidričevem!
Začetek tečajev na Kidričevem v ponedeljek 6.3.2017 ali sredo 8.3.2017 ob 19.30 uri in v Mariboru v torek 7.3.2017 ob 19.00 uri ali petek 10.3.2017 ob 18.00 uri + 1 obisk GRATIS BOXING AEROBIC četrtek ob 18.30 uri.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.