Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PRVOMAJSKI LONDON Z AVTOBUSOM, London, Velika Britanija - 264 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

PRVOMAJSKI LONDON Z AVTOBUSOM, London, Velika Britanija - 264 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


London, kozmopolitansko mesto, mesto kulture, zeleno mesto, prestolnica Velike Britanije. Trgi, palače, mostovi ...Piccadilly Circus, Temza, Big Ben, Tower Bridge, London Eye ... London je enoevropskih mest, ki ga vedno odkrivamo na novo. Ob vsakem obisku ga vidimo,doživimo drugače. In poskrbeli bomo, da boste polni lepih vtisov. Let’s go!


1.DAN: SLOVENIJA – NEMČIJA - FRANCIJA: Odhodavtobusa s parkirišča na Dolgem mostu v zgodnjih popoldanskih urah. Vožnjaskozi Avstrijo, Nemčijo proti francoski obali. Nočna vožnja. 


2. DAN: TRAJEKT- LONDON: Zgodaj zjutraj se bomo v Calaisu vkrcali na trajekt za Dover in se popeljaličez Rokavski preliv. Po izkrcanju bomo nadaljevali vožnjo z avtobusom skozičudovito angleško pokrajino in občudovali tipične angleške hiše. Prihod vLondon. V hotelu bomo pustili prtljago in se odpravili na ogled Londona peš ins podzemno železnico. Ogledali si bomo znamenitosti: Buckinghamska palača, Westminstrska opatija, parlament in Big Ben,Downing street, kjer je rezidenca britanskega ministrskega predsednika, Trafalgar Square z znamenitim Nelsonovimspomenikom, Piccadilly Circus in  živahen trg Covent Garden, na katerem ima sedež istoimenska svetovno znana opernahiša (Royal Opera House). Povratek vhotel in nočitev.  


3.DAN: LONDON: Po zajtrku se bomo odpravili na panoramski ogled mesta London: Tower of London,Tower Bridge, Kensington, Hyde Park, London Eye, … Sprehodili se bomo mimo TateModern do znamenite ulice OXFORD STREET,ki slovi po mnogih trgovinah. Prostoza nakupe ali obisk Narodne Galerije ali muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s (doplačilo), kjer se boste lahko rokovali s slavnimi. Večer bomo preživeli v Sohuin Kitajski četrti, kjer bo čas za večerjo. Povratek v hotel in nočitev.  


4.DAN: LONDON (po želji Greenwich): Pozajtrku bo dan namenjen samostojnemu raziskovanju britanske prestolnice. Morda vas bo premamil eden najboljših naravoslovnih muzejev na svetu Natural History Museum  ali pa boste popili kavico v znamenitem Harrodsu, kjer lahko kupite praktično vse. V Londonu je možnosti res neskončno. Poželji in za doplačilo predlagamo izlet z ladjico po Temzi do Greenwicha, kjer se bomo sprehodili do ničelnegapoldnevnika, ki določa čas po vsem svetu. Z griča pri observatoriju se namponuja čudovit pogled na Queen’s House,naval College ter na London v  ozadju.V popoldanskih urah se bomo odpeljali proti pristanišču Dover, se vkrcali natrajekt in prečkali Rokavski preliv. 


5.DAN: FRANCIJA - NEMČIJA  – SLOVENIJA: Vožnjaskozi Francijo in Nemčijo v Slovenijo. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA