Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Heviz Resort & Spa: Zimski SPA oddih s polpenzionom, blizu Blatnega jezera že od 132 € za 2 osebi

Heviz Resort & Spa: Zimski SPA oddih s polpenzionom, blizu Blatnega jezera že od 132 € za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite čudovit oddih poln sproščanja ob termalnem jezeru Heviz, 6 km stran od Blatnega jezera, v sladkem hotelu Heviz Resort & Spa! 3-dnevni oddih s polpenzionom in neomejeno uporabo SPA-ja z bazeni, savnami in jacuzzijem le...


           
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v standardni sobi s teraso ali balkonom za 2 osebi,         2x polpenzion za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 02.01.2017 do 31.3.2017, koriščenje med tednom*.3 dni neomejena uporaba SPA centra (notranji in zunanji bazen, jacuzzi, finska savna, počivalniki),pijača dobrodošlice,zdravilni tretma Garai pi water cure med 08.00 in 20.00.Ugodnosti za goste Mestoidej: popust na masažo v vrednosti 10 €, popust na 20 min. VIP zakup jacuzzija v vrednosti 6 €. 10 % popust za 3-urno vstopnico v SPA Heviz.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.4.2017, za bivanje med tednom, bivanje med vikendi ter od 12.4.-18.4.2017 doplačilo*.Opis ponudbe
Preživite čudovit 3-dnevni termalni oddih na Madžarskem in se sprostite ob največjem termalnem jezeru v Evropi. Vabimo vas v prijetni Hévíz Resort & Spa, ki je lociran ob jezeru Hévíz, geološki znamenitosti in največjem evropskem termalnem jezeru. Pustite naj tudi vas očarajo prelepi griči in prevzamejo zdravilne značilnosti termalne vode, ki krepi telo in duha.
Jezero Hévíz se nahaja 6 km od jezera Balaton in v njemu se lahko kopate celo leto, saj  temperatura vode ne pade pod 22 stopinj, medtem ko ima poleti tudi več kot 30 stopinj. Jezero je zelo čisto in vsake sekunde v njega priteče več kot 400 litrov vode, zdravilne značilnosti vode pa pozitivno vplivajo na različne zdravstvene težave, težave s sklepi, mišicami ter bolezni celic in možganov. Nedaleč od tega svetovno znanega jezera, vas pričakuje Hévíz Resort & Spa, ki se nahaja v mestecu Cserszegtomaj. Hotelski kompleks je bil zgrajen 2010 in se razprostira na kar 4.700 m2 in vključuje več različnih objektov: wellness center, restavracije, bare ter namestitvene enote.   Namestili se boste v prijetnih dvoposteljnih sobah in zjutraj uživali v obilnem samopostrežnem zajtrku. Vse dni bivanja se boste lahko neomejeno sproščali v hotelskem SPA centru, neomejeno uživali različne brezalkoholne pijače, napitke in vino ter pili zdravilno Pi vodo, zvečer pa vam bodo postregli z okusno večerjo. Poleg odlične kulinarične in SPA ponudbe hotela Heviz resort & Spa, Cserszegtomaj in jezero Balaton še dopolnjujeta ponudbo aktivnosti: tenis (tudi notranji), jahanje (tudi za otroke), squash, bowling, izposoja koles, golf, wake-boarding, surfanje, izposoja čolnov, pedalinov… Če bi se zares radi naužili narave pojdite na sprehod do zglednega stolpa Margaret, ki je samo 15 min od hotela in ki ponuja čudovit razgled na Balaton, Keszthely in Hévíz! Le 3 km od hotela se nahaja tudi čudovite kolesarska steza okrog jezera Balaton! Ljubitelji vin pa boste z veseljem obiskali »Goro vin«. V hotelu Hévíz Resort & Spa boste našli idealno destinacijo za termalni oddih, saj vam nudi edinstveno izkušnjo in sproščujoče užitke na le 3 ure in pol od Ljubljane! Pripravite se na termalno pravljico! Plačajte le 27 €  (3 DNI za 2 osebi) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih ali počitnice v Heviz Resort & Spa ob termalnem jezeru Heviz že od 132 €, namesto 275 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na +36 70 63 66 482 ali na info@hevizresortandspa.hu.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cserszegtomaj, Sümegi u. 35, 8372 Cserszegtomaj, Madžarska.Ponudba velja za 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2017, doplačilo za bivanje med vikendi znaša: 20 € soba/noč, doplačilo za bivanje med 12.4..2017 do 18.4.2017 doplačilo 30 €/noč.Za več informacij si oglejte PROMO VIDEO.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku po dogovoru s ponudnikom:105 €  (3 DNI za 2 osebi).Doplačila:Turistična taksa: 1,5 € oseba/noč.Otroška doplačila in popusti: Otrok do 2 let brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši. Otrok od 2 do 14 let: doplačilo 25 € na noč (s polpenzionom), od 14. leta dalje: doplačilo 30 € na noč (s polpenzionom).Doplačilo za bivanje med vikendi znaša: 20 € soba/noč. Doplačilo za otroško posteljico znaša 3,6 €/potrdilo.  parkirno mesto: 4,5 € na avto/noč,Superior soba 8 € soba/noč,Družinska soba 8 € soba/noč.Prijava: 15:00-19:00, odjava: 8:30 - 10:00.Spa center je odprt od 10:00 do 19:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Heviz Resort & Spa Kontaktni podatki: +36 70 63 66 482 in info@hevizresortandspa.hu Lokacija ponudnika: Cserszegtomaj, Sümegi u. 35, 8372 Cserszegtomaj, Madžarska.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.