Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE - HOTEL GOLTE, Mozirje, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

LAST MINUTE - HOTEL GOLTE, Mozirje, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo, 2x polpenzion za 1 osebo

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Smučarski center Golte, ki se nahaja v slikovitiSavinjski dolini, navdušuje smučarje, z odličnimi pogoji za smuko, vse dozgodnje pomladi. Na 60 hektarjih se razprostira dobrih 12 km smučarskih prog.Vrh smučišča na 1570 metrih ponuja slikovite razglede na Kamniško SavinjskeAlpe. Proge so primerne za dobre rekreativne smučarje kot tudi začetnike.


Zaprve smučarske zavoje se nahaja tekoči trak, dolžine 50 metrov. Na njem v tehdneh uživajo predvsem otroci, ki skupaj z učitelji smučanja osvajajo novesmučarske zavoje. Za tiste boljše smučarje pa so na voljo 3 sedežnice, nihalkain ena vlečnica s sidri. Najdaljša smučarska proga meri v dolžino dobrih 1,5 kmin omogoča smuko vse do 1200 metrov nadmorske višine.  Proge na smučiščuso zelo raznolike in odprte. Na smučišču se nahajajo tudi atraktivne alpskekoče z velikimi, k soncu obrnjenimi terasami. Počitek tukaj in nabiranjevitamina D je še toliko prijetnejše, kadar to počnete v družbi družine,partnerja ali prijateljev.


Po odlični smuki vas čaka udobje Hotela Golte. Hotelvelja za enega najboljših smučarskih hotelov v Sloveniji. Neposredno v hotelvas, iz doline, v samo 8 minutah pripelje nihalka. Preprosto parkirajte avtomobilna parkirišču ob spodnji postaji nihalke (rezerviran je za goste hotela), terob pomoči osebja nihalke prenesite prtljago in smučarsko opremo v nihalko.


Hotel s 4 zvezdicami, ob domačem ambientu in s prijaznimosebjem, ponuja tudi čas za razvajanje in sproščanje. Obiščite wellness centerGolte, ki se lahko pohvali z prostornimi in tematskimi savnami. Izbirate lahkomed 4 različnimi savnami. Za uživanje v vodnih mehurčkih vam je na voljo velikmasažni bazen, lahko pa se prepustite tudi spretnim prstom maserjev, ki vambodo sprostili utrujene in napete mišice.


V kolikor si zaželite malce miru ali kramljanja ob okusnemzeliščem čaju vas povabijo v lobi bar in prostor gorske knjižnice z več kot1000 izvodi domače in tuje literature. Posebno doživetje, ki ga nikakor nezamudite, je večerni sprehod do Mozirske koče. Koča je oddaljena dobrih 15minut hoje. Če pa ste željni dodatnih snežnih doživetij pa vam ponujajo možnostpopoldanskega sankanja ob hotelu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.