Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TERME LENDAVA - HOTEL LIPA, Lendava, Slovenija - 177 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

TERME LENDAVA - HOTEL LIPA, Lendava, Slovenija - 177 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sredi vinorodnih goric z vrhunskimi vini, ki predstavljajo del kulinarične ponudbe, ležijo Terme Lendava. Njihova posebnost je edinstvena parafinska termalna voda, ki ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema, terme pa imajo tradicijo lajšanja revmatskih obolenj. Zaradi termalne vode in obilice možnosti aktivnega oddiha, terme pogosto obiskujejo rekreativni in profesionalni športniki. Zdrav duh v zdravem telesu je moto term, ki mu sledijo tako zaposleni kot gosti.


Hotel Lipa je srednje velik hotel s 120 sobami in pristno gostoljubnim in prijaznim osebjem. Osebni odnos osebja ustvarja sproščeno vzdušje za oddih z družino ali v dvoje. Lipa je tudi kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel, v njegovi okolici pa bodo uživali tako rekreativni kot bolj izkušeni kolesarji. Posebnost Term Lendava je njihova termalna parafinska voda, ki je ni nikjer drugje v Evropi. Gostje hotela lahko njene učinke poizkusijo v bazenih ali skozi zdravstvene in wellness storitve ter kozmetiko na njeni osnovi.


Terme Lendava ponujajo številne možnosti za aktivni oddih, v okolici pa je na voljo več bolj in manj zahtevnih kolesarskih poti. Aktivni oddih na prostem cenijo tudi gostje, ki terme obiskujejo zaradi blagodejnih učinkov parafinske termalne vode in zdravstvenih storitev. Vodni park Term Lendava je primeren za rekreativno plavanje, posebej pa so urejene tudi kopalne površine za otroke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.