Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POTOVANJE NA DANSKO, Kopenhagen, Denmark - 269 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

POTOVANJE NA DANSKO, Kopenhagen, Denmark - 269 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite deželo najlepših pravljic in gradov!


1. dan: SLOVENIJA - NEMČIJA: Odhod v popoldanskih urah in vožnja preko Avstrijein Nemčije.


2. dan: KOPENHAGEN: Nadaljevanje vožnje do Puttgartna, od tam pa prevozs trajektom na Dansko; vožnja po dveh danskih otokih v prestolnico Kopenhagen.Po prihodu v mesto ogled mestnih znamenitosti: borze, dvorca Christiansborg,ki je sedaj sedež parlamenta in sodišča, opere, kraljičine rezidence Amalienborg,mestne hiše, starega pristanišča Nyhavn ter popularnega kipa malemorske deklice. Priporočamo, da si za doplačilo »severne Benetke«ogledate z morja, na enournem izletu z ladjo po mestnih kanalih. Nato bo prostoza sprehode po glavni promenadni ulici Stroget ali za obisk parkaTivoli, ki je eden od najstarejših zabaviščnih parkov na svetu in pravokulturno žarišče mesta. Zvečer namestitev v hotelu in nočitev.


3. dan: KOPENHAGEN ali (Izlet v ROSKILDE, HILLEROD, GILLELEJE, HELSINGOR, KRONBORG): Po zajtrku bomo obiskalistaro dansko prestolnico Roskilde, kjer si bomo ogledali stolnico, v kateri so pokopani danskikralji. Po želji obisk muzeja vikingških ladij, ki leži v pristanišču. Odpeljalise bomo ob t. i. fjordu v osrčje otoka Zelandije,do mesta  v Hillerod na ogled nekdanje rezidencedanskih kraljev in renesančnega dvorca Frederiksborg. To je ogromno grajskoposlopje, zgrajeno na treh otokih jezera, ima 300 soban, danes pa je v njemmuzej danske zgodovine. Slikovita vožnja do najbolj severnega dela, do ribiškega mesta Gilleleje. Popoldan bomo obiskalimesto Helsingor ingrad Kronborg, kjer naj bi seodvijala drama Hamlet.  Ob vrnitvi vKopenhagen po želji še večerni sprehod po mestu. Nočitev v hotelu. 


4. DAN: KOPENHAGEN  ali  (izlet na Švedsko v MALMÖ) - NEMČIJA: Prost dan za samostojno raziskovanje Kopenhagna. Priporočamo obiskkaterega od muzejev ali galerij, ki jih je v Kopenhagnu kar nekaj, ali pasprehod po vedno živahni ulici Stroget. Po želji se boste lahko podalina poldnevni izlet z vlakom ali avtobusom na Švedsko. Prevozili bomo kar 16 km dolgmost, ki povezuje ti dve skandinavski državi in obiskali tretje največješvedsko mesto, Malmö, živahnošvedsko mesto s tipičnimidvonadstropnimi hišami. Sprehodili se bomo po mestnem središču in glavnemmestnem parku. Popoldne bomo zapustili Kopenhagen in vožnja v Nemčijo. 


5. dan: NEMČIJA -  SLOVENIJA: Po nočni vožnji skozi Nemčijo in Avstrijo prihod v Slovenijo v popoldanskihurah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.