Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Čudoviti 1-dnevni izlet v ZAGREB (27. ali 29.04.2017) z možnostjo obiska ZOO ali NAKUPOVANJA z goHolidays (odhod iz LJ, KR ali NM)

Čudoviti 1-dnevni izlet v ZAGREB (27. ali 29.04.2017) z možnostjo obiska ZOO ali NAKUPOVANJA z goHolidays (odhod iz LJ, KR ali NM)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Vedno je pravi čas, da si privoščimo izlet, kar tako, za en dan.... Odpravite se z agencijo goHolidays na enodnevni izlet v Zagrebški ZOO, ki se razprostira na 7 hektarjih površine in v njem boste lahko videli preko 2000 živali - sesalcev, ptic, plazilcev, dvoživk, rib… s skoraj vseh celin. Poleg izjemnega števila živali se lahko obiskovalci popeljejo s kanujem, z njimi pa odide tudi spremljevalec, ki jim pove nekaj o zgodovini živalskega vrta, jezeru ter živalih, ki v njem živijo. Več informacij o ZOO vrtu si lahko pogledate na www.zgzoo.com.
Ali pa si vzemite dan le zase, se odpravite po nakupih in se vmes ustavite na kavici v eni izmed zagrebških kavarn...
PROGRAM
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije in vožnja proti slovensko-hrvaški meji. Po opravljenih obmejnih formalnostih se boste zapeljali do centra mesta, kjer si bomo ogledali zagrebške znamenitosti, Cvetni trg in Ilico, se povzpeli peš ali z eno najkrajših vzpenjač na svetu (dviga se samo 66 m) na Lotrščak, nadaljevali pot mimo Banskih Dvorov in cerkve Svetega Marka, skozi Kamena vrata do Katedrale, nazadnje pa še mimo tržnice Dolac, do trga Bana Jelačića, kjer boste zaključili ogled. Prosto za osvežitev v enem izmed številnih lokalčkov na trgu, kosilo ali kakšne nakupe. Popoldne se lahko odpravite proti predelu mesta Maksimir, kjer se nahaja zagrebški ZOO (doplačilo). Ogledali si boste najrazličnejše živali: sesalce, ptiče, plazilce, dvoživke, ribe in nevretenčarje s skoraj vseh celin sveta. Med ogledom se boste lahko okrepčali v ZOO café ali pa kupili spominek v tamkajšnji trgovini. Trenutno je v živalskem vrtu cca 2000 živali. Letos bo živalski vrt praznoval 90. rojstni dan. Verjamemo, da boste v parku preživeli nepozabno popoldne. Če pa vas živalski svet ne zanima preveč, pa vas lahko zapeljemo v katerega izmed velikih nakupovalnih centrov, kot so naprimer WestGate ali Arena, kjer nakupujete, kar vam srce poželi v stilu »shop till you drop!« Lahko pa preprosto ostanete v centru in preživite meščansko zagrebško popoldne! Avtobus vas bo v skladu z dogovorom pobral ob dogovorjenih urah na vseh odhodnih točkah: pred ZOO, pred nakupovalnim centrom ali v centru mesta. Sledila bo vožnja proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.