Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MILANO IN BOROMEJSKI OTOKI, Milano, Italija - 114 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

MILANO IN BOROMEJSKI OTOKI, Milano, Italija - 114 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vabimo vas na zanimiv dvodnevni izlet na eno najlepših italijanskihjezer, jezero Maggiore in na skrivnostne Boromejske otoke, ki slovijo po bujnivegetaciji in nenavadnem rastlinju. 


1. dan:Ljubljana  -  Milano - Jezero Maggiore:Odhod avtobusa ob 4. uri zjutraj iz Ljubljane. Vožnja v Italijo, poavtocesti mimo Benetk, Padove in Verone proti Milanu. Ogled kulturne inzgodovinske prestolnice Lombardije. Ogledali si bomo milansko stolnico,odličen primer visoke italijanske gotike, z množico stolpičev, med katerimi senekateri dvigajo preko 100 m visoko. Videli bomo grad družine Sforza iz14. stol., galerijo Vittoria Emmanuela, operno hišo Scalo indoživeli živahni utrip mestnih ulic. Milano je tudi poslovno in modno središčeItalije in nekaj časa bo ostalo tudi za samostojne oglede. V poznihpopoldanskih urah vožnja do Jezera Maggiore, namestitev v hotelu v enem od letovišč ob jezeru ali okolici, večerjain nočitev.


2. dan: Boromejskiotoki: Bella - Madre - Pesciatori  -Ljubljana: Po zajtrku izlet z ladjo po jezeru in ogled treh čudovitih otokov, ki so v lasti družine Boromejcev. Obisk otoka Bella, ki je najbolj znan in seimenuje po soprogi grofa Karla Boromejskega ter se ponaša s čudovitim baročnim gradom in prelepimi terasastimivrtovi z bujnim rastlinjem. Največji med otoki je otok Madre, ki ga krasi razkošenbotanični vrt, na otoku Isola deiPesciatori pa bo sprehod in ogled prijazne ribiške vasice. Popoldne vrnitev v Streso, od tam pa z avtobusom vožnja najprej po obalni panoramskicesti, nato po avtocesti mimo Milana in Gardskega jezera ter mimo Verone inBenetk proti Sloveniji.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.