Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Termalne počitnice na Madžarskem v HÉVIZU z avtobusnim prevozom v Hotelu ERZSEBET 3*** z agencijo MM Turist - ODHOD ZAGOTOVLJEN

Termalne počitnice na Madžarskem v HÉVIZU z avtobusnim prevozom v Hotelu ERZSEBET 3*** z agencijo MM Turist - ODHOD ZAGOTOVLJEN

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Héviz je najpomembnejše središče madžarskega in srednjeevropskega zdraviliškega turizma. Poleg tega je mesto znano tudi kot wellness destinacija za mlajše generacije. Zdraviliško jezero Héviz je največje in edinstveno termalno jezero v Evropi, ki so ga poznali že Rimljani. Njegova voda in blato sta zdravilna za številne bolezni. Med poletjem se temperatura vode v jezeru, ki je priljubljeno za kopanje, povzpne na 36°C, pa tudi v zimskem času temperatura vode ne pade pod 22°C, zato je zelo dobro obiskano in primerno za kopanje tudi v zimskih mesecih. 
PROGRAM
Odhod avtobusa iz Slovenije v dopoldanskem času. Vožnja do madžarskega Héviza. Po prihodu se boste namestili v izbran hotel. Sledili bodo trije dnevi sproščanje v hotelskem wellnesu in ob zdraviliškem jezeru Héviz. Zadnji dan se boste v popoldanskem času odpravili proti Sloveniji. 
Hotel Erzsébet se nahaja 350 m od glavnega vhoda v priljubljeno termalno jezero Hévíz. Ponuja madžarsko kulinariko, lasten spa in podzemno parkirišče. Vse sobe vključujejo lastno kopalnico s kopalnim plaščem, v vseh predelih pa je na voljo tudi brezplačen brezžični internet. V restavraciji ali na očarljivi terasi si lahko privoščite madžarske specialitete in mednarodne jedi. Hotelski spa obsega infra-rdečo savno, finsko savno, parno kopel in masažno kad. Na voljo so tudi različni lepotni in zdravilni tretmaji. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.