Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Depilator obraza SLIQUE + BREZPLAČNA poštnina

Depilator obraza SLIQUE + BREZPLAČNA poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zanimivo je, da se običajno največ posvečamo odstranjevanju dlak na nogah in intimnih delih. Na obraz, ki je najbolj viden, pa velikokrat pozabimo. Verjetno pa poskrbimo vsaj za urejene obrvi.
Za postopek nitkanja in odstranjevanje dlačic s pomočjo tega ste verjetno že slišali. Vemo, da ta postopek izvajajo že v več lepotnih salonih, sedaj pa si lahko to praktično, zelo uporabno in učinkovito napravico privoščimo kar doma. Tako nam ne bo potrebno na depilacije pogosto in bomo na ta način zagotovo privarčevali lep kupček denarja.
Depilator obraza Slique predstavlja pravo revolucijo pri odstranjevanju dlačic. Primeren je za uporabo na predelu obraza, saj gre za varen, neboleč, učinkovit in hkrati zelo zanesljiv ter nežen način odstranjevanja dlačic. Uporablja se lahko tudi pri drugih delih telesa. Uporaba je zelo enostavna, saj sukanec potegne korenino v celoti in bo tako ponovna rast dlačice upočasnjena. Ni potrebe po uporabi kemikalij, postopek je zelo nežen, koža ne bo razdražena, ampak gladka in čvrsta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri