Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sarajevo, Jajce in Banja Luka: 3-dnevni izlet v Sarajevo in bisere Bosne že od 69,90 €. Na voljo 2 termina in odhod iz 3-eh slovenskih mest!

Sarajevo, Jajce in Banja Luka: 3-dnevni izlet v Sarajevo in bisere Bosne že od 69,90 €. Na voljo 2 termina in odhod iz 3-eh slovenskih mest!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite Sarajevo in bisere Bosne. 2-dnevni organiziran izlet v Sarajevo, Jajce in Banja Luko z vključenim avtobusnim prevozom, nočitvijo z zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC v hotelu Saraj 3* v centru Sarajeva, zunanjimi ogledi po...


                 
Kaj ponudba vključuje?
2-dnevni izlet v Sarajevo, Jajce in Banja Luko:1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi TWC v hotelu Saraj 3* v centru Sarajeva.Avtobusni prevoz po programu (iz LJ, CE ali NM),zunanji ogledi po programu,turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku,organizacija,cestne pristojbine in parkirnine,osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 30.4.2017.Termina izletov: od 29.4. do 30.4.2017,od 30.4. do 1.5.2017.Na voljo 3 lokacije odhoda: Odhodi iz Ljubljane in Novega Mesta le 69,90 €:Termin odhoda: od 29.4.2017 do 30.4.2017 in od 30.4. do 1.5.2017.Le 69,90 €, namesto 109 €! Odhod iz Celja le 79,90 €:Termin odhoda: od 29.4.2017 do 30.4.2017 in od 30.4. do 1.5.2017.Le 79,90 €, namesto 125 €!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 30.4.2017.Opis ponudbe
SARAJEVO & BISERI BOSNE
1. DAN : LJUBLJANA – SARAJEVO Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Zjutraj bomo prispeli v bosansko prestolnico. Sledijo ogledi Baščaršije, Begove džamije, sinagoge in drugih znamenitosti v strogem mestnem jedru. Na poti med čevapdžinicami in burekđinicami se bomo sprehodili mimo številnih kavarn saraya Morića Hana, Bezistana in naprej po Ferhadiji do večnega ognja. Prosti čas za samostojno odkrivanje mesta ali prve čevape pri Željotu ali v kateri izmed drugih znanih čevapdžinic.Z busom se bomo odpravili proti stolpnici Avaz, ki velja za najvišjo stavbo na Balkanu. Iz 37. nadstropja se odpre fantastična panorama na celotno mesto.
Namestitev v hotelu v centru mesta, cca. 10 min peš od Baščaršije. Baščaršija v večernem času ponuja raznoliko dogajanje. Nočitev, če bo čas.
2. DAN: SARAJEVO - LJUBLJANA Po zajtrku se bomo odpravili na ogled tistega, česar se starejši spomnite iz TV Dnevnikov v 90-ih letih (doplačilo). Po aleji snajperistov in mimo letališča se bomo odpravili proti Ilidži. Ogledali si bomo slavni tunel, ki je bil celo medvojno obdobje edina povezava mesta z zaledjem.
Iz Sarajeva se bomo odpravili proti naslednjemu biseru države. Ustavili se bomo v simpatičnem mestecu Jajce, ki je znano po slavnih slapovih in dejstvu, da je tam bil sprejet sklep o ustanovitvi SFRJ. Kdor bo želel bo stopil do slapov za kakšno simpatično fotografijo (doplačilo), lahko pa prosti čas izkoristite za raziskovanje lepo ohranjenega mesta.
Pot bomo nadaljevali do Banja Luke. Najprej ogled mestnih znamenitosti kot so trdnjava Kastel, Gosposko ulico, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice, Banjaluška nadškofija, stavba vlade Republike Srpske, Muzej sodobne umetnosti ipd... Prosti čas za pozno kosilo ali zgodnjo večerjo.
Pozno popoldan odhod proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali malce po njej.
Plačajte le 10,50 € (odhod iz LJ, NM) ali 12 € (odhod iz CE) in pridobite potrdilo o akcijski ceni. Izlet v Sarajevo, Jajce in Banja Luko za 1 osebo, vas bo stal že od 69,90 €, namesto 109 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostal znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Prekmurje: Izlet v Prekmurje z vključenim kosilom, ogledom Tropskega vrta Ocean Orchids in razstave tradicionalne prekmurske remenke le 29,90 €
Opombe
Pred nakupom obvezno preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Potrdilo o akcijski ceni velja do 30.4.2017.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji:59,40 € (odhod iz LJ, NM) ali 67,90 € (odhod iz CE).Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto: Ljubljana iz parkirišča Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 01:30, Celje iz parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 00:30, Novo Mesto iz parkirišča Qlandie ob 02:20.Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Minimalno število potnikov za izvedbo iz posameznega vstopnega mesta je 25, minimalno število za zagotovitev termina je 40 potnikov.Doplačila:Doplačilo za enoposteljno sobo 20 € na osebo.Izlet do Tunela rešitve z lokalnim vodnikom v srbo-hrvaškem jeziku: 10 €/osebi, vstopnina na slapove v Jajcu cca. 2 €/osebo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.